اجرای طرح تشدید بر مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی در دشتستان

9 اسفند 1396
طرح ضربت بازدید از مراکز تهیه و عرضه غذا شامل رستوران‌ها، غذاهای بیرون بر و کبابی‌ها در سطح شهر برازجان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان؛ سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در این خصوص گفت: با توجه به اهمیت نظارت بر مراکز تهیه و عرضه غذا به‌عنوان یکی از مراکز حساس و با ریسک بالای سلامتی، پیگیری مستمر بازرسان بهداشت محیط از این مراکز از نقاط قوت این شبکه بهداشت و درمان است.
مهندس ماریا خویش دوست افزود: در این طرح که در قالب 9 اکیپ از تعداد 50 رستوران و غذای بیرون بر بازدید به عمل آمد، بازرسان بهداشت محیط با استفاده از وسایل پرتابل، دمای محیط، یخچال‌ها و غذاهای تولیدی و همچنین میزان پر اکسید روغن‌های مصرفی را اندازه‌گیری کردند.
 سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان تصریح کرد: شهروندان می‌توانند به‌عنوان بازرسان افتخاری در صورت مشاهده هر مورد غیربهداشتی مراتب را به تلفن گویای 190 اعلام نمایند.
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان نیز گفت: با توجه به رویکرد آموزشی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در این طرح، نسبت به بازآموزی مسائل بحرانی در این‌گونه مراکز ازجمله روش‌های صحیح شستشوی دست و سبزیجات و دمای بهینه محیط و وسایل کار نیز اقدام گردید.
سیده فاطمه حسینی افزود: در این بازدیدها، تعداد 30 نمونه مواد غذایی، جهت انجام آزمایش‌های میکروبی و شیمیایی به آزمایشگاه مواد غذایی ارسال و 42 کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل‌مصرف معدوم شد.

انتهای پیام/ س.غ 3030

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
بازدید     طرح.ضربت     مهندس.ماریا.خویش‌دوست     سیده‌فاطمه.حسینی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دشتستان    

تاریخ بروز رسانی:   9 اسفند 1396

تعداد بازدید:   ۸

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >