بازدید بازرسان بهداشت محیط از آش و حلیم فروشی‌های شهر بوشهر

1 تير 1395
در راستای نظارت و پایش از صنوف حساس مواد غذایی در ماه مبارک رمضان بازرسان بهداشت محيط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از صنوف آش و حلیم فروشی این شهر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ اولین گشت مشترک بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت به همراه کارشناسان اداره صنعت، معدن و تجارت، شبکه دامپزشکی و اداره تعزیرات حکومتی استان صورت گرفت.
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در این طرح از 5 صنف آش و حلیم فروشی، قنادی،غذا فروشی،رستوران ونانوایی بازدید به عمل آمد و آموزش‌هایی در خصوص رعایت اصول بهداشت فردی، الزام استفاده از لباس کار و کلاه کارگران، نظافت عمومی محل کسب، نقش ایمنی در استفاده از کپسول اطفای حریق، میزان دمای مطلوب محیط کار و تأکید بر استفاده از ظروف عرضه مواد غذایی (نشاسته‌ای و گیاهی) داده شد و تذکرات لازم بهداشتی به متصدیان ابلاغ شد.
مهندس ندا عالی حسینی تصریح کرد: برنامه گشت مشترک بر اساس برنامه‌ریزی به‌عمل‌آمده تا پایان ماه مبارک رمضان به‌صورت هفتگی در چند مرحله ادامه خواهد داشت و نقایص مشاهده‌شده طبق قانون ماده 13 مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی پیگیری و قاطعانه با متخلفین برخورد خواهد شد.
ضمنا سامانه تلفنی 190جهت شکایات واعلام مشکلات بهداشتی درمانی بصورت شبانه روز پاسخگوی شهروندان می باشد.

انتهای پیام / ا.س 3000

کلمات کلیدی:
بازدید     ماه.رمضان     صنوف.مواد.غذایی     مهندس.ندا.عالی‌حسینی     مرکز.بهداشت.بوشهر    

تاریخ بروز رسانی:   1 تير 1395

تعداد بازدید:   ۹

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >