به مناسبت هفته سلامت؛
جشنواره غذای سالم در شهرستان عسلویه برگزار شد

9 ارديبهشت 1396
به مناسبت هفته سلامت جشنواره غذای سالم در بندر نخل تقی عسلویه و با مشارکت شهرداری این شهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه، سرپرست شبکه بهداشت و درمان عسلویه در این مراسم گفت: مصرف حبوبات، نان سبوس‌دار، مصرف میوه و سبزی (حداقل 5 واحد میوه و سبزی) در شبانه‌روز، پرهیز از مصرف غذاهای پرچرب، فست فودها، چیپس، پفک و دیگر غذاهای ناسالم، ورزش کردن و داشتن روحیه شاد سلامتی انسان را تضمین می‌کند.
جاسم زارعی افزود: افراد با مراقبت از خود و پرهیز از اسراف به اقتصاد خانواده و مملکت اسلامی کمک و از هدر رفت سرمایه‌های سلامت کشور و خانواده جلوگیری می‌کنند.
مهندس رحمانی معاون عمرانی و برنامه‌ریزی فرماندار ضمن تشکر از رییس و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه در زمینه خدمات سفر، تعطیلات نوروز و هفته سلامت و همچنین از شهردار نخل تقی و مجموعه شهرداری، بر لزوم رعایت نکات بهداشتی در تهیه و مصرف غذا تأکید کرد و بهداشت را به معنی داشتن بهترین‌ها دانستند.
به‌منظور فرهنگ‌سازی و ترویج استفاده از غذای سالم، کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان با توجه به چک‌لیست استاندارد غذای سالم، غذاهای متنوعی که تهیه و تزئین شده بود را ارزشیابی و به نفرات اول تا پنجم جوایز ویژه و به بقیه شرکت‌کنندگان، تا نفر نهم نیز جایزه و بقیه حاضرین نیز به‌صورت قرعه‌کشی جوایزی اعطا شد.
جشنواره غذای سالم با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان، معاون عمرانی و برنامه‌ریزی فرماندار، رییس شورای اسلامی، شهردار بندر نخل تقی، معتمدین و اهالی شهر نخل تقی در این شهر برگزار شد.
انتهای پیام/ ع.م 3090
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
هفته.سلامت     جشنواره     غذای.سالم     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.عسلویه     جاسم.زارعی    
معاون.فرماندار        

تاریخ بروز رسانی:   9 ارديبهشت 1396

تعداد بازدید:   ۹

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >