تغذیه صحیح از شاخص‌های مهم برای ارتقای سلامت در جامعه به شمار می‌آید

14 اسفند 1395
کارشناس ارشد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: تغذیه صحیح از شاخص‌های مهم برای ارتقای سلامت در جامعه به شمار می‌آید و برخورداری از یک برنامه غذایی سالم از ارکان مهم برای حفظ سلامتی افراد جامعه می‌باشد.

ایراندخت نیکبخت افزود: تغذیه ناسالم منجر به عوارضی چون سوءتغذیه، اضافه‌وزن و چاقی می‌شود و به دنبال آن شانس ابتلا به بیماری‌های مزمنی مانند پرفشاری خون، بیماری‌های قلبی-عروقی، دیابت و برخی از سرطان‌ها را افزایش می‌دهد.
وی بابیان اینکه تغذیه صحیح از شاخص‌های مهم برای ارتقای سلامت در جامعه به شمار می‌آید، تصریح کرد: جهت کاهش ابتلا به بیماری‌های ناشی از تغذیه نامناسب در افراد، سیاست‌گذاری‌های ملی در راستای پایش وضعیت تغذیه‌ای و ارتقای تغذیه سالم در افراد جامعه صورت گرفته است.
نیکبخت اظهار داشت: در همین راستا، شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم اهدافی چون پیشگیری و اصلاح مشکلات تغذیه‌ای ازجمله سوءتغذیه، اضافه‌وزن و چاقی به‌موازات اصلاح عادات غلط غذایی را در شهرستان دنبال می‌کند.
 این کارشناس ارشد تغذیه عنوان داشت: غربالگری تغذیه‌ای و تن‌سنجی گروه‌های سنی مختلف، آموزش و اطلاع‌رسانی برای اصلاح شیوه زندگی و الگوی غذایی افراد جامعه ازجمله خدماتی هستند که امروزه به‌صورت رایگان در مراکز خدمات جامع سلامت و خانه‌های بهداشت شهرستان جم ارایه می‌شود.
وی افزود: مراکز ارایه خدمات سلامت شهرستان جم در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت، خدمات مرتبط با پایش تغذیه به افراد جامعه ارائه کرده و تاکنون نزدیک به چهار و 600 نوجوان، سه هزار و 200 جوان و 6 هزار میان‌سال در شهرستان جم مورد تن‌سنجی و ارزیابی الگوی تغذیه‌ای قرارگرفته‌اند.
وی خاطرنشان کرد: ارایه غربالگری‌ها و خدمات تغذیه‌ای به افراد جامعه در شهرستان جم روند رو به رشدی را طی می‌کند.

انتهای پیام/ ا.پ 3020

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
تغذیه.صحیح     کارشناس.تغذیه     فرهنگ.سلامت     ایراندخت.نیکبخت     شبکه.بهداشت‌درمان.جم    

تاریخ بروز رسانی:   14 اسفند 1395

تعداد بازدید:   ۶

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >