جشنواره غذای دوستدار قلب سالم در دیّر برگزار شد

11 مهر 1395
جشنواره غذای دوستدار قلب سالم با شرکت 70 نفر به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر در تالار الماس این شهر برگزار شد.

در این جشنواره بیش از 150 نوع غذای سنتی و محلی ازجمله آش، شله، انواع ژله، غذای محلی، انواع سالاد و دسر به نمایش گذاشته شد.
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره غذای دوستدار قلب سالم گفت: این جشنواره باهدف ترویج و احیای غذاهای سالم و محلی که نقش مؤثری در سلامت قلب دارند، برگزارشده است.
زهرا دریانورد افزود: جایگزینی غذاهای سنتی و محلی با غذاهای پرچرب و مضر امروزی در سلامتی انسان نقش مؤثری دارد.
وی با تأکید بر مصرف غذاهای محلی سالم اظهار داشت: رابطه مستقیم غذا با تندرستی و سلامت جسمی و حتی روانی مورد تأکید و تأیید دانشمندان علوم تغذیه است، بنابراین غذاهای محلی با توجه به ارزش غذایی بالا جایگزین مناسبی برای غذاهای امروزی است.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر ادامه داد: برپایی ایستگاه سلامت بانوان، مشاوره پیشگیری از سرطان‌های شایع بانوان، ایستگاه‌های نقاشی، آموزش مبارزه با دخانیات و قلب سالم با اندازه‌گیری فشارخون و BMI از دیگر برنامه این مراسم بود.
در این جشنواره فرماندار، جمعی از مسئولین شهرستان دیّر و مردم حضور داشتند و در پایان به 25 نفر برگزیده، لوح سپاس و جوایزی اهدا شد.
انتهای پیام/ ح.ن 3050
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
جشنواره.غذا     قلب.سالم     معاون.بهداشتی     زهرا.دریانورد     شهرستان.دیر        

تاریخ بروز رسانی:   11 مهر 1395

تعداد بازدید:   ۱۳

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >