مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان گناوه خبر داد؛
رتبه اول شهرستان گناوه در اضافه‌وزن و چاقی در استان

9 شهريور 1398
مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: شهرستان گناوه در بین افراد مراقبت شده در مراکز خدمات جامع سلامت و خانه‌های بهداشت رتبه اول اضافه‌وزن و چاقی را دارد.

اسما صیادنیک افزود: بسته‌های آموزش تغذیه سالم که در مراکز خدمات جامع سلامت به مردم ارائه می‌شود راهی برای حفظ سلامت و تندرستی در جامعه است.
وی اظهار داشت: رسالت واحد بهبود تغذیه، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری برای بهبود امنیت غذایی و ارتقا کیفیت تغذیه آحاد مردم است.
مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: از آن‌جایی که این شهرستان ازنظر درصد افراد مبتلا به‌اضافه وزن و چاقی در گروه‌های سنی نوجوانان و جوانان و میان‌سالان که برای مراقبت‌های بهداشتی به مراکز خدمات جامع سلامت و خانه‌های بهداشت مراجعه می‌کنند رتبه اول را دارد لذا توصیه می‌شود مردم مواد غذایی پرچرب بخصوص چربی‌های حیوانی مانند گوشت، شیر، لبنیات پرچرب را بیش‌ازحد استفاده نکنند.
وی با اشاره به اینکه بهتر است از شیر و لبنیات کم‌چرب استفاده شود تصریح کرد: مصرف بیش‌ازحد چربی‌ها و روغن‌ها علاوه بر چاقی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان سینه و پروستات را افزایش می‌دهد.
مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه اظهار داشت: برای مصرف کمتر چربی‌ها به‌جای سرخ کردن غذا آن را به‌صورت آب‌پز، تنوری و بخارپز استفاده کرده و در صورت تمایل به سرخ کردن مواد غذایی آن‌ها را با مقدار کم‌روغن در مدت‌زمان کوتاه فقط تفت دهید.
وی تصریح کرد: انواع فست فودها مانند پیتزا، سوسیس، همبرگر و کالباس دارای مقدار زیادی چربی است لذا نباید بیشتر از یک‌بار در ماه مصرف شوند.
صیادنیک تاکید کرد: غذاهایی مانند کباب کوبیده، کله‌پاچه، مغز، دل و قلوه دارای مقدار زیادی چربی بوده و بهتر است در مصرف آن‌ها اعتدال رعایت شود.
مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه توصیه کرد: برای پیشگیری از افزایش کلسترول بد خون به‌جای روغن حیوانی و چربی‌های جامد و نیمه جامد از روغن‌های مایع مانند روغن‌زیتون، کلزا، کنجد، ذرت و سویا استفاده شود.
وی اظهار داشت: در هنگام طبخ غذا روغن را به‌طور مستقیم از داخل قوطی درون ظرف نریزید، بلکه از قاشق استفاده کنید تا میزان روغن مصرفی کمتر شود.
صیادنیک افزود: هیچ‌یک از وعده‌ها به‌خصوص وعده صبحانه را هرگز حذف نكنيد، روزانه حداقل 5 واحد سبزی مصرف كنيد، چربي‌های آشكار گوشت‌ها را جدا کرده و قبل يا همراه با غذا سالاد و سبزی مصرف كنيد.
وی تاکید کرد: برای کليه مبتلايان به چاقي در تمامي گروه‌هاي سني و فيزيولوژيک در مراکز خدمات جامع سلامت و خانه‌های بهداشت، مراقبت بهداشتی توسط مراقبین سلامت و بهورزان انجام‌شده و کارشناسان تغذیه نیز در مراکز خدمات جامع سلامت مشاوره تغذيه ارائه و رژيم غذايي برای آنان تنظیم می‌کنند.
مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه بیان داشت: کلاس‌های آموزش گروهی تغذیه نیز برای کليه مبتلايان به چاقي توسط مراقبین بهداشتی و کارشناسان تغذیه برگزار می‌شود لذا از افراد مبتلا به‌اضافه وزن و چاق دعوت می‌شود برای ارتقا سطح سلامت خود به مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه و از خدمات مشاوره تغذیه و رژیم‌درمانی بهره‌مند گردند.

انتهای پیام/ ک.آ- 3080

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

کلمات کلیدی:
چاقی     اسما.صیادنیک     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.گناوه    

تاریخ بروز رسانی:   9 شهريور 1398

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >