نظارت کارشناسان بهداشت محیط شهرستان گناوه در ایام نوروز به‌صورت شبانه‌روزی انجام می‌شود

8 فروردين 1397
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: با حضور گردشگران و مهمانان نوروزی در شهرستان گناوه، کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای این شهرستان جهت تأمین سلامت غذایی و محیط این عزیزان به‌صورت شبانه‌روزی در تلاش هستند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، مهندس محمد بازیاری افزود: بازرسی و نظارت کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای شهرستان جهت حفظ و تأمین سلامت غذایی و محیط‌های اسکان مهمانان عزیز به‌صورت شبانه‌روزی انجام می‌شود.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: از تاریخ 25 اسفند 96 لغایت 4 فروردین سال جاری تعداد 279 بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی انجام‌شده است.
 وی ادامه داد: در این بازدیدها 190 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌مصرف گذشته کشف شد که 39 مورد اخطار بحرانی و غیر بحرانی و 12 مورد از متخلفان به مراجع قضایی معرفی گردیدند.
مهندس بازیاری تصریح کرد: از دیگر خدمات واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان، تعداد 175 موردسنجش با دستگاه‌های پرتابل، صدور 96 مورد کارت تندرستی متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و پیگیری 6 مورد شکایت مردمی از سامانه 190 عمده این خدمات بوده است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه اظهار داشت: بازرسین بهداشت محیط و حرفه‌ای این شبکه در ادامه تعطیلات نیز به‌صورت شبانه‌روزی جهت حفظ سلامت غذایی مردم شریف و مهمانان عزیز تمام تلاش خود را انجام خواهند داد، مهمانان و شهروندان محترم نیز باید ضمن دقت در خرید از مراکز به نکات بهداشتی توجه ویژه داشته باشند.
وی گفت: شهروندان و مهمانان محترم می‌توانند هر تخلفی در صنوف حساس که با سلامت غذایی رابطه مستقیم دارد مشاهده کردند به واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان با شماره 07733123566 و یا سامانه 190 اطلاع دهند.
انتهای پیام/ م.ن 3080

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
بازدید.نوروزی     مهندس.محمد.بازیاری     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.گناوه    

تاریخ بروز رسانی:   8 فروردين 1397

تعداد بازدید:   ۶

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >