رییس شبکه بهداشت دشتستان:
نظارت بر صنوف حساس رستوران و غذا فروشی‌ها در دشتستان تشدید شد

20 بهمن 1395
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: بازرسان بهداشت و محیط و حرفه‌ای این شبکه طرح تشدید نظارت بر صنوف حساس رستوران و غذا فروشی در سطح شهرستان را آغاز کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت دشتستان، با توجه به نزدیک شدن ایام نوروز و لزوم تشدید نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی حساس، بازرسان بهداشت و محیط و حرفه‌ای، شبکه بهداشت و درمان دشتستان، طرح تشدید نظارت بر صنوف حساس رستوران و غذا فروشی در سطح شهرستان به‌صورت هماهنگ با استان آغاز کردند.
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان با اشاره به اهمیت نظارت بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای بر مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی گفت: در حین بازدید، ضمن نظارت بر مسائل بهداشتی بر تکریم متصدیان و شاغلین مراکز توجه ویژه گردد.
مهندس حسین دارابی افزود: با توجه به هماهنگی به‌عمل‌آمده در سطح شهرستان با ارگان‌های مرتبط ازجمله فرمانداری، نیروی انتظامی و بخشداری مرکزی زمینه برای بازدید همکاران بهداشت محیط برای نظارت بهتر فراهم‌شده است.
بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای شهرستان دشتستان در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بر صنوف حساس از ۷ منطقه شهر برازجان، سعدآباد، وحدتیه، دالکی، آبپخش و شبانکاره و روستای دهقائد در قالب ۱۵ اکیپ از ۷۸ رستوران و غذا فروشی موجود بازدید بهداشتی به عمل آوردند.
گفتنی است در این بازدیدها ۱۷ کیلوگرم ماده غذایی غیرقابل‌مصرف کشف و معدوم شد و همچنین ۱۵ مورد نمونه‌برداری مواد غذایی انجام و برای بررسی بیشتر به آزمایشگاه مواد غذایی شهرستان ارسال شد.
انتهای پیام/س.غ 3030
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
طرح.تشدید     مهندس.حسین.دارابی     شبکه.بهداشت‌درمان.دشتستان    

تاریخ بروز رسانی:   20 بهمن 1395

تعداد بازدید:   ۲۱

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >