با نزدیک شدن به ایام نوروز؛
نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی بوشهر بیشتر می‌شود

24 بهمن 1395
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با نزدیک شدن به ایام نوروز، نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی بیشتر می‌شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، هرساله با نزدیک شدن به ایام نوروز، نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی بیشتر می‌شود.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در راستای رسیدن به اهداف موردنظر اصناف یادشده در چهار مرحله در کل شهرستان‌های استان بازرسی خواهند شد و در صورت مشاهده نواقص در این مراکز پیگیری رفع نواقص در دستور بازرسان قرار خواهد گرفت.
مهندس میمنت توبه خاک اضافه کرد: مرحله اول این برنامه در تاریخ‌های ۱۸ و ۱۹ بهمن‌ماه اجرا شد که از ۸۵۰ رستوران و غذا فروشی در سطح استان به‌طور همزمان بازرسی به عمل آمد و حدود ۲۵۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد یا تاریخ گذشته جمع‌آوری و معدوم شد.
وی گفت: در مرحله اول برای ۱۱۴ واحد از مراکز یادشده اخطاریه صادرشده و ۳ واحد نیز تعطیل شد.
انتهای پیام/ م.ب 2020

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
نظارت.بر.صنوف     معاونت.بهداشتی     مهندس.میمنت.توبه‌خاک    

تاریخ بروز رسانی:   24 بهمن 1395

تعداد بازدید:   ۶

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >