سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم:
نظارت بر صنوف حساس مواد غذایی، رستوران‌ها و غذا فروشی‌ها در دیلم تشدید شد

26 بهمن 1395
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: بازرسان بهداشت و محیط و حرفه‌ای این شبکه طرح تشدید نظارت بر صنوف حساس مواد غذایی، رستوران‌ها و غذا فروشی در سطح شهرستان را آغاز کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دیلم، محمود ذاکری افزود: نظارت بر امنیت و سلامت مواد غذایی به‌ویژه در مراکز عرضه مواد غذایی حساس مانند رستوران‌ها و غذا فروشی‌ها همواره از اولویت‌های شبکه بهداشت بوده و همواره در دستور کار بازرسین بهداشت محیط قرارگرفته است.
وی تصریح کرد: به‌منظور حفظ و تأمین سلامت مصرف‌کنندگان و ارتقاء شاخص کیفی مواد غذایی کلیه مراکز عرضه مواد غذایی طی چند روز اخیر مورد نظارت و پایش قرار گرفت.
مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم نیز در این راستا گفت: در راستای اجرای قانون اصلاحیه ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تعداد 4 اکیپ متشکل از 6 بازرس از تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و بر اساس ضوابط دستورالعمل‌های موجود، اقدامات لازم انجام شد.
علیمرادی اظهار داشت: سامانه تلفنی 190 جهت شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی شهروندان به‌صورت شبانه‌روز پاسخگوی شهروندان عزیز می‌باشد.

انتهای پیام/ م.د 3060

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
طرح.تشدید     محمود.ذاکری     علیمرادی     شبکه.بهداشت‌درمان.دیلم    

تاریخ بروز رسانی:   26 بهمن 1395

تعداد بازدید:   ۲۲

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >