طرح ضربت نظارت و کنترل کارگاه‌های قنادی و شیرینی فروشی‌های بوشهر اجرا شد

27 بهمن 1395
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در راستای پایش مواد غذایی بازرسین بهداشت محیط از شیرینی فروشی‌ها و قنادی‌های شهرستان بوشهر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی اظهار داشت: با توجه به اهمیت عرضه محصولات شیرینی و قنادی، طرح تشدید بازرسی باهدف ارتقای شاخص‌های بهداشتی در کارگاه‌های قنادی و شیرینی فروشی‌های شهرستان بوشهر اجرا شد.
وی تصریح کرد: برنامه طرح ضربت بر اساس برنامه زمان‌بندی از 63 کارگاه‌های قنادی و شیرینی فروشی‌ها با حضور 35 نفر از بازرسان بهداشت محیط در قالب 13 اکیپ در سطح شهرستان بوشهر به مرحله اجرا درآمد.
این مقام مسئول گفت: در این طرح تمامی شرایط عرضه، بهداشت فردی (روپوش، کلاه و دستکش) نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی، اصول بهداشت لوازم و تجهیزات، چیدمان وسایل، مواد اولیه مصرفی، رنگ‌های غیرمجاز و درج مشخصات بهداشتی کنترل و نظارت شد.
مهندس فخرایی اظهار داشت: برنامه پایش و بازرسی مستمر از صنوف مذکور در اسفند و فروردین 95 و ایام نوروز 96 انجام و طی این نظارت‌ها تمامی نواقص بهداشتی به متصدیان اعلام و موارد نقص تا حصول نتیجه نهایی پیگیری و نیز با متخلفین طبق قانون ماده 13 برخورد جدی به عمل می‌آید.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خاطرنشان کرد: در طول اجرای این طرح، تعداد 34 مکان کسب به دلیل تخلفات بهداشتی به مراجع قضایی معرفی‌شده‌اند.
انتهای پیام/ ا.س- 3000
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
طرح.ضربت     مهندس.حسن.فخرایی     مرکز.بهداشت.بوشهر        

تاریخ بروز رسانی:   27 بهمن 1395

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >