جشنواره غذای سالم در گناوه برگزار شد

11 بهمن 1396
باهدف ترویج فرهنگ رژیم غذایی صحیح و سفره سالم جشنواره غذا در گناوه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، سرپرست شبکه بهداشت و درمان این شهرستان گفت: هدف از برگزاری این جشنواره آشنایی مردم بافرهنگ صحیح استفاده از رژیم غذایی سالم در برنامه غذایی آنها است، چراکه با پیروی از الگوی غذایی سالم می‌توان هزینه ناشی از انواع بیماری‌ها را کاهش داد.
مهندس محمد بازیاری افزود: در جوامع مختلف رژیم غذایی نامناسب رابطه تنگاتنگی با انواع بیماری‌ها ازجمله انواع سرطان‌ها، دیابت، فشارخون و بیماری‌های قلبی و عروقی دارد که با اندکی توجه به سفره غذایی روزانه و اصلاح رژیم غذایی خود می‌توانیم از بسیاری از این بیماری‌ها پیشگیری نماییم.
وی ادامه داد: با محاسبه و کنترل کالری، نمک و قند غذاهای مصرفی روزانه، عدم استفاده از فست فود ها، غذاهای آماده و استفاده از غذاهای سالم خانگی به‌راحتی می‌توان یک رژیم غذایی سالم را دنبال کرد.
کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام علی‌نقی (ع) شهرستان گناوه نیز گفت: متأسفانه ذایقه ما ایرانیان به سمت مواد پرنمک، پرچرب و شیرین تمایل پیداکرده، به‌گونه‌ای که سرانه مصرفی نمک در ایران حدود 2-3 برابر استاندارد جهانی، سرانه مصرفی شکر 5/1 برابر استاندارد جهانی و همچنین مصرف روغن بسیار بالاتر از استاندارد جهانی است.
سحر کدایی افزود: نهادینه کردن فرهنگ غذایی سالم در جامعه از گزند بسیاری از بیمارها می‌توان مصون ماند.
گفتنی است جشنواره غذای سالم  در مرکز خدمات جامع سلامت علی‌نقی (ع) شهرستان گناوه و با حضور پرسنل مجموعه شبکه بهداشت و درمان و شهروندان برگزار شد.


انتهای پیام/ م.ن 3080

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
جشنواره.غذا     مهندس.محمد.بازیاری     سحر.کدایی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.گناوه    

تاریخ بروز رسانی:   11 بهمن 1396

تعداد بازدید:   ۸

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >