مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی بوشهر تشدید می‌شود

30 بهمن 1396
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به نزدیکی ایام نوروز و لزوم تشدید نظارت بر صنوف حساس عرضه‌کننده مواد غذایی طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی بوشهر انجام می‌شود.

مهندس میمنت توبه خاک افزود: هدف از این طرح حفظ و ارتقای سطح سلامت مردم، ارتقای وضعیت بهداشتی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی و بهبود و ایمنی مواد غذایی در سطح عرضه می‌باشد.
وی تصریح کرد: در این طرح که به‌طور همزمان در کلیه شهرستان‌ها از 29 بهمن به مدت یک ماه اجرا خواهد شد؛ نظارت بر صنوفی همچون رستوران‌ها، چلوکبابی‌ها، غذا فروشی‌ها، کارگاه‌های تولید شیرینی و شیرینی فروشی‌ها، آجیل‌فروشی‌ها و عمده‌فروشی‌ها تشدید خواهد شد.
مهندس میمنت توبه خاک اظهار داشت: در این طرح بازرسین ضمن بازدید از صنوف یادشده در صورت مشاهده نواقص وعدم توجه متصدی به رفع نواقص اعلام‌شده مطابق مقررات متخلفین را تحت پیگرد قرار خواهند داد.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: شهروندان محترم در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را به سامانه مردمی رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت به شماره 190 اطلاع دهند.

انتهای پیام/ م.ب 2020

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
نظارت     معاونت.بهداشتی     میمنت.توبه‌خاک     معاونت.بهداشتی    

تاریخ بروز رسانی:   30 بهمن 1396

تعداد بازدید:   ۹

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >