سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت:
فعالیت‌های حوزه بهداشت محیط در شهرستان بوشهر شاخص‌گیری شد

10 شهريور 1397
ارتقاء شاخص بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در گرو رسیدن به اهداف بهداشت محیط در حوزه‌های بهداشت فردی، ساختمانی، مواد غذایی، آب ، پسماند و پساب است.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ سرپرست مرکز بهداشت بوشهر گفت: ایمنی آب و مواد غذایی،کنترل بیماری‌های واگیر، دفع صحیح پسماندها و پساب، ارزیابی آلاینده‌های زیست‌محیطی، بهداشت هوا و خاک و پایش مراکز عرضه مواد غذایی از شاخص‌های تعیین‌کننده بهداشت محیط است.
مهندس حسن فخرایی اظهار داشت: در این راستا نشست هم‌اندیشی فعالیت‌های بهداشت محیط با موضوع بررسی ثبت شاخص‌ها با حضور 27 نفر از بازرسین بهداشت محیط و حرفه‌ای در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان تشکیل گردید.
وی تصریح کرد: در این نشست شاخص‌های صدور کارت معاینه پزشکی، ثبت آفلاین، کارسنجی، نمونه‌برداری آب آشامیدنی و مواد غذایی موردبررسی و کنکاش قرار گرفت.
سرپرست مرکز بهداشت افزود: ارتقاء وضعیت بهداشتی صنوف از طریق ثبت صحیح بازرسی‌ها در سامانه جامع بهداشت محیط و پیگیری جدی و قانونی تا حصول نتیجه نهایی از اهداف مهم و رسالت اصلی بهداشت محیط شهرستان است.

انتهای پیام/ ا.س- 3000
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
شاخص‌گیری     مهندس.حسن.فخرایی     مرکز.بهداشت.بوشهر        

تاریخ بروز رسانی:   10 شهريور 1397

تعداد بازدید:   ۴

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >