رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
خدمات رفاهی یکی از عوامل مؤثر بر عملکرد هر سازمان است/ بیمه ابزار مناسبی برای افزایش آسایش افراد جامعه است

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان بوشهر گفت: خدمات رفاهی یکی از عوامل مؤثر بر عملکرد هر سازمان است.

دکتر سعید کشمیری در نشت با مسئولین و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، اعضای هیأت مدیره کارگزاری رسمی بیمه صنعت نفت، مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره بیمه تجارت نو، اظهار داشت: نقش خدمات رفاهی کارکنان در جذب و نگاهداشت منابع انسانی کارآمد در دنیای امروز مقوله‌ای استراتژیک و مهم‌تر نسبت به سایر تمهیدات، شناخته می‌شود.
وی تصریح کرد: ارائه تسهیلات رفاهی به کارکنان روال محبوبی در اغلب سازمان‌ها و شرکت‌هاست که مدیریت بهینه آن متناسب با عملکرد کارکنان و استفاده از آن به عنوان عامل تشویقی، کارکرد مضاعفی در افزایش انگیزه کارکنان خواهد داشت.
دکتر کشمیری با بیان اینکه عملکرد کارکنان نقش مهمی در بهره‌وری سازمان‌ها دارد اضافه کرد: عملکرد کارکنان تحت تأثیر حوزه گسترده‌ای از عوامل فردی و سازمانی قرار دارد، یکی از عوامل مؤثر بر عملکرد خدمات رفاهی هر سازمان است که با افزایش انگیزه کارکنان نقش مهمی در بهبود عملکرد آنان دارد.
صنعت بیمه ابزار مناسبی برای افزایش آسایش افراد جامعه است
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان بوشهر بیان کرد: صنعت بیمه یکی از تسهیلات رفاهی به کارکنان محسوب می‌شود که این صنعت ابزار مناسبی برای افزایش آسایش و آرامش افراد جامعه و کاهش مشکلات و رنج مردم در زمان بلایای طبیعی به شمار می‌رود.
وی با بیان اینکه امور رفاهی در راستای اهداف سازمان است گفت: اگر بیمه‌های تکمیلی مناسب در حوزه سلامت داشته باشیم به کشور کمک کرده‌ایم در همین راستا دانشگاه علوم پزشکی بوشهر امسال از حضور کارگزاری رسمی بیمه صنعت نفت بهره گرفته است.
دکتر کشمیری اضافه کرد: با توجه به رزومه بسیار قوی این کارگزاری، از آن دعوت کردیم تا در امور بیمه‌ای به دانشگاه مشاوره بدهد.
وی با بیان اینکه کارگزاری بیمه در کشور ایران پشتوانه‌های قانونی خوبی پیداکرده است افزود: تعهد خصیصه بسیار مهمی برای یک شرکت است که در همین راستا کارگزاری رسمی بیمه صنعت نفت دارای این ویژگی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان بوشهر با بیان اینکه صنعت بیمه نیاز افراد و جامعه است اظهار داشت: ما باید در بحث پیشگیری و سلامت به دولت کمک کنیم و با خود مراقبتی و بیمه‌های تکمیلی از فشار روی دولت و بیمه‌ها بکاهیم.
معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان بوشهر نیز گفت: طبق نظر کارشناسان تغییر ساختاری بودجه از ضرورت‌های اقتصادی کشور بوده و با اینکه از برنامه سوم توسعه به بعد عبور از نظام بودجه‌ریزی سنتی مورد تأکید بوده، اما همواره موانعی بر سر راه این تغییر قرار داشته است.
دکتر ایرج بیژنی با بیان اینکه با توجه به مسائل و مشکلات اقتصادی کشور تغییر ساختار بودجه‌ای لازم و ضروری است اظهار داشت: با تغییر رویه در بودجه و بودجه‌ریزی ممکن است جاهایی با مقاومت و مشکل روبرو بشویم که نیاز است مسئولین به ویژه ما مسئولین حوزه سلامت آمادگی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه آمادگی ما مستلزم شناخت و افزایش دانش و آگاهی است تا بتوانیم برخورد و رفتار مناسب داشته باشیم تصریح کرد: مسئولین به ویژه ما مسئولین حوزه سلامت باید در اطمینان بخشی به کارکنان اقدام کنیم.
معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان بوشهر اضافه کرد: توسعه صنعت بیمه برای شکوفایی اقتصادی، از طریق ارائه پوشش‌های بیمه‌ای مختلف و مناسب برای رفع نگرانی و افزایش رفاه خانواده‌ها ضروری است.
دکتر بیژنی با بیان اینکه گسترش بیمه نیاز به یک کار فرهنگی طولانی مدت و فرهنگ‌سازی در جامعه دارد تصریح کرد: بیمه در زبان فارسی از ریشه بیم و ترس گرفته‌شده است. هدف از گسترش بیمه در جامعه، ایجاد آرامش و اطمینان و برطرف کردن نگرانی‌ها و اضطراب‌هاست.
وی اظهار داشت: نقش صنعت بیمه در ایجاد روابط سالم‌تر بر کسی پوشیده نیست و امروزه یکی از زیربناهای رشد پویای اقتصادی را وجود صنعت بیمه قدرتمند می‌دانند.

انتهای پیام/م.غ ۱۰۲۳

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید