نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی نقش مهمی در ارتقاء سطح سلامت جامعه دارد

22 دی 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: کنترل و نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی نقش مهمی در ارتقاء سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه دارد.

ماریا خویش دوست در گفت‌وگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: با توجه به اینکه اهمیت ایمنی و سلامت غذا و رعایت بهداشت در تمام زنجیره غذایی از مرحله تولید تا مصرف امری اجتناب‌ناپذیر است، استفاده از شرایط خوب ساخت و نیز بکار گیری روش‌های نوین مدیریت تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی نیز از مهم‌ترین اقدامات موردنیاز در تأمین ماده غذایی سالم است.
خویش دوست بیان کرد: هدف واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی  آشامیدنی آرایشی و بهداشتی خدمت به مصرف‌کنندگان برای ارتقاء ایمنی غذایی است.
وی ادامه داد: کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در شهرستان دشتستان باهدف نظارت مستمر بر تولید صنایع غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح شهرستان به ارائه خدمت می‌پردازند.
خویش دوست تصریح کرد: تلاش همکارانم در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان بر این است تا با مواجه علمی و قانونی با کارخانه‌ها و شرکت‌های تولیدکننده فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و عرضه‌کنندگان این محصولات و جلوگیری از عرضه محصولات فاقد ویژگی‌های بهداشتی، ارتقاء سطح سلامت افراد جامعه را تضمین نمایند.
ارزیابی بیش از 100 واحد تولیدی مواد غذایی و بهداشتی ازلحاظ ایمنی و سلامت کیفی در دشتستان
کارشناس واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان دشتستان نیز گفت: کنترل و نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی نقش مهمی در ارتقاء سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه دارد و در همین راستا بیش از 100 واحد تولیدی و کارگاهی مواد غذایی و بهداشتی فعال به‌صورت مستمر ازلحاظ ایمنی و سلامت کیفی محصولات مورد ارزیابی قرارگرفته‌اند.

نسرین قاسمیان پور افزود: بر اساس ارزیابی خطر باید ترکیبی مناسب از اقدامات کنترلی که توانایی پیشگیری، حذف یا کاهش خطرات ایمنی مواد غذایی را به سطوح قابل‌قبول دارا باشند تعیین و مشخص گردند.
وی اظهار کرد: در مورد هر یک از اقدامات کنترلی در رابطه با مواد غذایی و بهداشتی باید به میزان اثربخشی آن توجه کرد و دراین‌ارتباط اقدامات کنترلی تعیین‌شده باید به‌گونه‌ای صورت گیرد که مدیریت آن‌ها از طریق برنامه‌های پیش‌نیازی میسر باشد ویکی از این اقدامات کنترلی در شهرستان، برگزاری گشت‌های مشترک با سازمان‌های مرتبط است.
قاسمیان پور تصریح کرد: در شهرستان دشتستان با حضور نمایندگانی از واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان، پلیس اماکن و امنیت عمومی و اداره تعزیرات حکومتی این شهرستان از واحدهای تولیدی و کارگاهی مواد غذایی باهدف کنترل و نظارت و افزایش بهره‌وری و عملکرد سلامت و ارتقاء سطح ایمنی کارگاه‌ها به‌صورت مستمر گشت‌های مشترکی انجام می‌شود.
انتهای پیام/ 3030/س.غ

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

کلمات کلیدی:
شبکه.بهداشت.درمان.دشتستان     ماریا.خویش‌دوست     نسرین.قاسمیان     نظارت     مواد.غذایی    

تاریخ بروز رسانی:   22 دی 1398

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >