اجرای گشت مشترک بازدید از صنوف حساس مواد غذایی در شهرستان دشتستان

29 خرداد 1395
در راستای تشدید نظارت‌ها بر صنوف حساس مواد غذایی در ماه مبارک رمضان گشت مشترک بازدید از این صنوف در شهرستان دشتستان انجام گرفت.

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط ستاد شهرستان دشتستان، در این خصوص گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان نظارت بر صنوف حساس به‌ویژه کارگاه‌های شیرینی‌پزی به‌صورت ویژه و در دو نوبت صبح و بعدازظهر آغازشده است.
مهندس سیده فاطمه حسینی افزود: در راستای اجرای بهتر این طرح، اولین گشت مشترک بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان دشتستان با نمایندگان اتاق اصناف، اماکن و اداره صنعت و معدن و تجارت شهرستان از کارگاه‌های شیرینی‌پزی صورت گرفت.
وی اضافه کرد: در این طرح از تعداد 5 کارگاه شیرینی‌پزی بازدید به عمل آمد و در خصوص مسائل بهداشتی به‌ویژه بهداشت فردی کارگران و همچنین نظافت محل کسب، استفاده از رنگ‌های مجاز، آموزش و تذکرات لازم به متصدیان داده شد.
مهندس حسینی گفت: در این گشت مشترک، مقدار 20 کیلوگرم شیرینی و مواد غذایی غیرقابل‌مصرف ضبط و معدوم شد.
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط ستاد شهرستان دشتستان اظهار کرد: این گشت مشترک بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده تا پایان ماه رمضان در چند نوبت ادامه خواهد داشت و طبق قوانین و ضوابط با کارگاه‌های متخلف برخورد قانونی انجام می‌گیرد.
انتهای پیام/ س.غ 3030

کلمات کلیدی:
ماه.رمضان     بازدید     گشت.مشترک     صنوف.مواد.غذایی     مهندس.سیده‌فاطمه.حسینی     شهرستان.دشتستان    

تاریخ بروز رسانی:   29 خرداد 1395

تعداد بازدید:   ۹

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >