این ۱۰ ماده غذایی را هیچ‌گاه در یخچال و فریزر قرار ندهید!

20 شهريور 1395
تقریباً تمام مواد غذایی باید در یخچال ذخیره شوند هرچند در این مورد برخی استثناها نیز وجود دارند.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر؛ کارشناس بهداشت مواد غذایی مرکز بهداشت بوشهر گفت: سرد كردن و انجماد یكی از متداول‌ترین روش‌های نگهداری مواد غذایی است كه موجب طولانی شدن زمان ماندگاری آنها می‌شود به‌گونه‌ای که یخچال به تازه ماندن بعضی مواد غذایی مانند سبزی و میوه خام و ایجاد طعم دل‌نشین و خنك در نوشیدنی‌ها كمك می‌كند.
عباسعلی توکلیان بابیان اینکه استفاده از یخچال برای نگهداری برخی مواد غذایی فاسدشدنی مانند گوشت، مرغ، ماهی و لبنیات، ضروری است افزود: نگهداری مواد غذایی به روش و شیوه‌ای درست در حفظ سلامت و مواد مغذی موجود در آنها نقشی اساسی دارد.
کارشناس بهداشت مواد غذایی مرکز بهداشت بوشهر تصریح کرد: پوست پیاز نیاز به‌قرار گیری در معرض هوا برای عمر مفید و مطلوب دارد و پیاز را باید به‌دوراز کیسه‌های پلاستیکی حفظ کرد، البته غلات حاوی پیاز نیاز به نگهداری در ظرف‌های در پوشیده و در یخچال دارند.
وی تصریح کرد: کدوحلوایی نیاز به تهویه خشک، تاریک و سرد و البته به‌دوراز محیط یخچال دارد.
توکلیان اضافه کرد: خربزه و هندوانه را اگر در محیط یخچال نگه‌داری شوند آنتی‌اکسیدان‌هایشان مانند لیکوپن و بتاکاروتن را از دست می‌دهند و البته اگر این میوه‌ها بریده‌شده باشند، نیاز به نگهداری در یخچال دارند.
وی گفت: سیر را هرگز نباید در یخچال نگهداری کرد چون شروع به جوانه زدن می‌کند و فاسد می‌شود و می‌بایست سیر را در محیط خشک و تاریک نگه‌دارید.
کارشناس بهداشت مواد غذایی مرکز بهداشت بوشهر افزود: سیب‌زمینی را نیز باید در فضای خشک، تاریک و خنک و البته به‌دوراز کیسه‌های پلاستیکی نگه داشت و سیب‌زمینی را می‌توان در یک جعبه مقوایی برای یک دوره نامحدود ذخیره کرد.
وی بابیان اینکه بهترین شکل نگهداری ریحان در آشپزخانه و داخل یک لیوان آب است گفت: عسل را باید در ظروفی که در آنها کاملاً بسته می‌شود حفظ کرد و آن‌هم در یک دمای خشک و نگهداری آن در یخچال باعث ایجاد شکر روی آن می‌شود.
توکلیان اضافه کرد: گوجه‌فرنگی را درون یک سبد در محیط آشپزخانه نگهداری کنید چون در یخچال طعم آن از بین می‌رود و البته گوجه‌فرنگی تا زمانی که چاقو نخورده باشد قابل نگهداری در فضای بیرون یخچال است.
وی بابیان اینکه دانه‌های قهوه نیاز به نگهداری در یک‌هوای خشک، خنک و تاریک دارند تا عطروطعمشان را حفظ کنند تصریح کرد: میوه‌های هسته‌دار مانند کیوی، زردآلو، انبه، آلو، هلو را مانند گوجه‌فرنگی در صورت نگهداری در یخچال کال می‌مانند و مواد غذایی آنها از بین می‌رود.

انتهای پیام/ ا.س- 3000
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
مواد.غذایی     فرهنگ.سلامت     کارشناس.تغذیه     عباسعلی.توکلیان     مرکز.بهداشت.بوشهر    

تاریخ بروز رسانی:   20 شهريور 1395

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >