کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
یادگیری، تمرکز و سلامت دانش‌آموزان با مصرف صبحانه افزایش پیدا می‌کند

1 آبان 1396
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با مصرف منظم صبحانه سالم یادگیری و تمرکز دانش‌آموزان افزایش‌یافته و کمتر در معرض بیماری قرار می‌گیرند.

نگار چاهی‌بخش در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: هنگامی‌که فرد صبحانه مصرف نمی‌کند و مدت‌زمان ناشتا بودن طولانی می‌شود بدن تمایل بیشتری به مصرف غذا در وعده ناهار یا شام پیدا می‌کند که این موضوع زمینه‌ساز بروز برخی بیماری‌ها می‌شود.
وی افزود: افرادی که عادت به‌صرف صبحانه ندارند بیشتر در معرض چاقی و اضافه‌وزن قرار دارند درحالی‌که عدم صرف صبحانه در کودکان و نوجوانان در حال رشد موجب بروز سوءتغذیه، کوتاهی قد و کاهش وزن می‌شود.
چاهی‌بخش بابیان اهمیت مصرف میان وعده سالم برای دانش‌آموزان گفت: برای جلوگیری از کاهش میزان قند خون بدن باید در فاصله صرف وعده‌های اصلی از میان وعده سالم استفاده کرد.
وی افزود: خشکبار، آجیل‌های بدون نمک، شیر کم‌چرب، خرما و ساندویچ‌های سالم مناسبت‌ترین میان وعده‌های غذایی برای دانش‌آموزان هستند.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مصرف سه عدد خرما و شیر کم‌چرب در هر میان وعده غذایی برای دانش‌‌آموزان توصیه می‌شود.
چاهی‌بخش در رابطه با مصرف غذاهای‌ ناسالم با ذکر توصیه‌ای به والدین خاطرنشان کرد: ازآنجاکه مصرف برخی مواد غذایی موجب بروز انواع سرطان می‌شود هرگز از ساندویچ‌هایی مانند سوسیس، کالباس، نوشابه‌‎های صنعتی و ماءالشعیر در وعده غذایی یا میان وعده دانش‌آموزان خود استفاده نکنید.

انتهای پیام/ م.پ 1025

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
صبحانه.سالم     کارشناس.تغذیه     نگار.چاهی‌بخش     معاونت.بهداشتی        

تاریخ بروز رسانی:   1 آبان 1396

تعداد بازدید:   ۵

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >