افتتاح چند پروژه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور معاون وزیر بهداشت و استاندار بوشهر

4 پروژه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر چهارشنبه با حضور دکتر مصطفی قانعی معاونت تحقیقات و فن آوری اطلاعات وزارت بهداشت و مهندس حسنوند استاندار بوشهر به بهره برداری رسيد.

مرکز داده یا (دیتاسنتر Data Center)، پورتال جدید دانشگاه، آغاز پروژه شبکه ملی سلامت (شمس) و کتابخانه مرکزی علامه بلادی، پروژه هایی هستند که چهارشنبه در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و سایت پردیس دانشگاه افتتاح و به بهره برداری رسيد.
مرکز داده یا دیتاسنتر دانشگاه مجموعه ای از زیرساخت ها و تجهیزاتی است که برای نگهداری داده ها و در محیطی کنترل شده طراحی شده و قابل حمل است.
پورتال جدید دانشگاه نیز با هدف ایجاد یک سیستم کاملا پویا با ساختاری منسجم و متمرکز برای ارایه خدمات الکترونیک و آنلاین به کاربران طراحی گردیده است.
یکی دیگر از پروژه های دانشگاه که امروز به بهره برداری می رسد کتابخانه مرکزی علامه بلادی در سایت پردیس دانشگاه است.
این کتابخانه اولین کتابخانه مدرن و مجهز به نسل جدید سیستم های اطلاع رسانی و همچنین پیاده سازی کامل تکنولوژی RFID در سطح کشور است که در سه طبقه با زیربنای 1200 مترمربع و هزینه ای بالغ بر 10 میلیارد ریال آماده بهره برداری شده است.
از دیگر پروژه هایی که امروز آغاز به کار خواهد کرد پروژه شناسنامه ملی سلامت (شمس) است که در این طرح اطلاعات پرونده سلامت مردم استان در 340 نقطه در این سامانه که به شبکه کشوری مرتبط است، ثبت می شود.

تعداد بازدید:   ۱۰۵

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران