آزادگان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: باید احترام به ایثارگران، جانبازان و آزادگان به فرهنگ‌سازمانی تبدیل شود/ هویت ما در گرو فرهنگ شهدا و آزادگان سرافراز است/ گزارش تصویری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: باید فرهنگ احترام به ایثارگران، جانبازان و آزادگان را ترویج داده و به فرهنگ‌سازمانی تبدیل شود.

آزادگان شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه تجلیل شدند
به مناسبت ۲۶ مردادماه سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی، طی مراسمی، آزادگان شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه تجلیل شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: آزادگان گنجینه‌های به‌جامانده از دوران دفاع مقدس هستند/گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: آزادگان ذخایر انقلاب و گنجینه‌های به‌جامانده از دوران دفاع مقدس و ترجمان ارزش‏هاى حماسى جنگ تحمیلى هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پاسداری از آرمان‌های شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وظیفه‌ای همگانی است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پاسداری از آرمان‌های شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وظیفه‌ای همگانی است.

ورود آزادگان از غرورانگیزترین رویدادهای نظام مقدس جمهوری اسلامی بود
مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در امور ایثارگران گفت: 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی، یکی از غرورانگیزترین روزهای نظام جمهوری اسلامی بود.

در سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی: ازآزادگان و رزمندگان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شد
در آیینی با حضور تعدادی از مسئولان، از آزادگان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شد.

بازدید خیر از بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه
مریم آزادگان به‌عنوان وکیل شادروان داریوش آزادگان خیر بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه از این بیمارستان بازدید کرد.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت 26 مرداد ماه
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پیامی 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی را تبریک گفت.