آسم

ورزش و فعالیت بدنی در بیماران مبتلا به آسم باعث تحریک بیماری می‌شود
کارشناس مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: خطر عمده ورزش و فعالیت بدنی در بیماران مبتلا به آسم، بروز علائم و یا حملات آسم است.

کارشناس بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: در صورت کنترل بیماری آسم می‌توان از زندگی مطلوبی برخوردار بود
کارشناس بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در صورت کنترل بیماری آسم می‌توان از زندگی مطلوبی برخوردار بود.

برگزاری حلقه‌های آسمانی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ گزارش تصویری
اولین جلسه حلقه‌های آسمانی در دومین روز از ماه مبارک رمضان در حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

سزارین، استرس و کمبود ویتامین دی می‌تواند موجب بروز بیماری آسم شود
پزشک عمومی مرکز خدمات جامع سلامت شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: سزارین، استرس و کمبود ویتامین دی می‌تواند موجب بروز بیماری آسم شود.

دلایل بیماری آسم چیست؟
متخصص داخلی بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان گفت: آسم یک بیماری التهابی است که باعث تنگی و متورم شدن راه‌های تنفسی شده و فرد بیمار بیش‌ازحد مخاط (خلط) تولید می‌کند که این مسئله باعث سرفه، تنگی نفس و تنفس صدادار می‌شود.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: سرفه طولانی، خس‌خس سینه و تنگی نفس، شایع‌ترین علامت بیماری آسم است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: سرفه طولانی، خس‌خس سینه و تنگی نفس، شایع‌ترین علامت بیماری آسم است که باید جدی گرفته شود.

بیماری آسم و راه‌های پیشگیری از آن
کارشناس مسئول بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: آسم بیماری التهابی مزمن و غیر واگیر ریه است که در افراد مستعد ازنظر ارثی بیشتر دیده می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: خس‌خس سینه و یا سرفه از نشانه‌های اصلی بیماری آسم است
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: خس‌خس سینه و یا سرفه، از نشانه‌های اصلی بیماری آسم است که در شب‌هنگام و یا صبح زود بیشتر می‌شود.

کارشناس بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت بوشهر: آسم ریشه در تغییر سبک زندگی مردم دارد
کارشناس بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت بوشهر گفت: آسم ریشه در تغییر سبک زندگی مردم دارد چراکه عوامل خطرسازی مثل تغییر الگوی تغذیه، شیوع چاقی، افزایش آلودگی، افزایش آلرژی‌های محیطی و سیگار باعث افزایش بیماری‌های تنفسی می‌شود.

سبک زندگی و محیط اطراف رابطه مستقیم در ایجاد بیماری آسم دارد
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه عنوان داشت: سبک زندگی در افراد مانند رژیم غذایی، محل زندگی و نوع شغل و همچنین محیط اطراف در ایجاد بیماری آسم رابطه مستقیمی دارد.

برگزاری حلقه‌های آسمانی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ گزارش تصویری
اولین جلسه حلقه‌های آسمانی در ششمین روز از ماه مبارک رمضان در حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

تکریم پدران آسمانی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
مراسم تکریم پدران آسمانی و تجلیل از خانواده شهدای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

فوق تخصص آسم و آلرژی و بیماری های نقص ایمنی گفت: ریزگردها خطر ابتلا به آلرژی را افزایش می دهند
فوق تخصص آسم و آلرژی و بیماری های نقص ایمنی بیمارستان شهدا‌ی خلیج فارس بوشهر گفت: با توجه به قرار گرفتن استان بوشهر در معرض دو جبهه ریز گردها‌ی غربی و جنوبی و به‌ویژه در فصل تابستان شاهد موارد ابتلا‌ی بسیار زیاد این بیماری در استان هستیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر : افراد مبتلا به بیماری‌های تنفسی و بیماران قلبی آسیب پذیری بیشتری در برابر ریزگردها دارند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهرگفت: نوزادان، کودکان، سالخوردگان، افراد مبتلا به بیماری‌های تنفسی مانند آسم، برونشیت، آمفیزم و بیماران قلبی آسیب پذیری بیشتری در برابر ریزگردها دارند.

برگزاری حلقه‌های آسمانی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
اولین جلسه حلقه‌های آسمانی در چهارمین روز از ماه مبارک رمضان در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.