آلرژی

آلرژی؛ بن‌بست درمانی
متخصص گوش و حلق و بینی بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان گفت: هيچ درمان جراحي براي رينيت آلرژييک (آبریزش بینی بر اثر تحریک و التهاب مجاری بینی) وجود ندارد.

هنگام خانه‌تکانی عید مراقب آلرژی باشید
مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هنگام خانه‌تکانی عید مراقب آلرژی باشید.

بوشهری‌ها مراقب خطرات ناشی از ریز گردها باشند
فوق تخصص آسم و آلرژی و بیماری‌های نقص ایمنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به‌قرار گرفتن استان بوشهر در معرض دو جبهه ریز گردهای غربی و جنوبی و هم‌جواری با کشورهای عراق و عربستان، بوشهری‌ها باید مراقب خطرات ناشی از این ریز گردها باشند.

سرفه شایع‌ترین علامت بیماری‌های تنفسی است
فوق تخصص آسم، آلرژی و بیماری‌های نقص ایمنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سرفه، شایع‌ترین علامت بیماری‌های تنفسی است و میتواند ناشی از عفونت، التهابات آلرژیک و یا وجود ناهنجاری در ساختمان بدن باشد.

فوق تخصص آسم و آلرژی گفت: مایت ها شایع ترین علت آلرژی در استان بوشهر
فوق تخصص آسم ،آلرژی و بیماری‌های نقص ایمنی گفت: مایت‌ها حشرات ذره بینی هستند که شایع‌ترین علت آلرژی در استان بوشهر می‌باشند.

فوق تخصص اسم و آلرژی و بیماری‌های نقص ایمنی گفت: 20 درصد از افراد جامعه به آلرژی بینی مبتلا هستند
فوق تخصص آسم و آلرژی و بیماری‌های نقص ایمنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: آلرژی بینی شایع‌ترین نوع آلرژی است که 20 درصد از افراد جامعه به آن مبتلا بوده و با علایمی نظیر خارش گلو، عطسه، آبریزش وگرفتگی بینی همراه است.

فوق تخصص آسم و آلرژی و بیماری های نقص ایمنی گفت: ریزگردها خطر ابتلا به آلرژی را افزایش می دهند
فوق تخصص آسم و آلرژی و بیماری های نقص ایمنی بیمارستان شهدا‌ی خلیج فارس بوشهر گفت: با توجه به قرار گرفتن استان بوشهر در معرض دو جبهه ریز گردها‌ی غربی و جنوبی و به‌ویژه در فصل تابستان شاهد موارد ابتلا‌ی بسیار زیاد این بیماری در استان هستیم.