آنفلوانزا

متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: اواخر شهریور تا اوایل مهر بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزاست
متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اواخر شهریور تا اوایل مهرماه بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزا است.

متخصص بیماری‌های عفونی بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه: اواخر شهریور تا اوایل پاییز بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفولانزا
متخصص بیماری‌های عفونی بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه گفت: بهترین زمان ممکن برای تزریق واکسن آنفولانزا را اواخر شهریور تا اوایل پاییز است.

به‌منظور انجام اقدامات پیشگیرانه: کمیته آموزشی آنفلوانزای حاد پرندگان در تنگستان تشکیل شد
به‌منظور پیشگیری از شیوع بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان کمیته آموزشی آنفلوانزای حاد پرندگان در تنگستان تشکیل شد.

تقدیر وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به دلیل کنترل مناسب آنفلوانزا
مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، از عملکرد مناسب دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در کنترل و مراقبت بیماری آنفلوانزا تقدیر کرد.

معاون وزیر بهداشت در بوشهر: 1 تا 5 درصد مبتلایان به آنفلوآنزا با بیماری زمینه‌ای فوت می‌شوند
معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: موقعی که آنفلوآنزا اتفاق می‌افتد انتظار است 20 درصد افراد جامعه به این بیماری مبتلا شوند که از این تعداد ممکن است یک تا 5 درصد که بیماری زمینه‌ای دارند فوت شوند.

متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ویروس آنفلوانزا قابلیت انتشار بسیار بالایی دارد
متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ویروس آنفلوانزا به دلیل اندازه کوچک آن قابلیت انتشار بسیار بالایی دارد که می‌تواند از طریق هوا منتقل شود و مدت‌ها در فضا باقی بماند و به دیگر افراد انتقال یابد.

هشدار معاونت بهداشتی درباره شیوع آنفلوانزا
در پی شیوع بیماری آنفلوانزا در بعضی از مناطق کشور معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هشدارها و توصیه های لازم در این زمینه به مردم استان داده است

رییس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دشتی: اقدامات لازم درراستای مراقبت وکنترل بیماری آنفلوانزا انجام شده است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: همه اقدامات لازم در راستای مراقبت و کنترل آنفلوانزا انجام گرفته و یا در حال انجام است.