آهن.یاری

طرح مکمل یاری آهن و ویتامین D در مدارس دخترانه و پسرانه شهرستان گناوه آغاز شد
مسئول بهبود تغذیه و سلامت جامعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: برنامه مکمل یاری با آهن در کلیه مدارس دخترانه مقطع متوسطه اول و دوم و مدارس پسرانه شبانه‌روزی و مکمل یاری با مگا دوز ویتامین D در مدارس دخترانه و پسرانه مقطع متوسطه اول و دوم شهرستان گن ...

آغاز اجرای طرح آهن یاری و توزیع ویتامین D در مدارس شهرستان دشتی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی در آیینی با حضور مدیران شبکه بهداشت و درمان و آموزش‌وپرورش شهرستان دشتی اجرای طرح آهن یاری و توزیع ویتامین D در مدارس شهرستان دشتی آغاز شد.

طرح آهن یاری و مکمل یاری ویتامین D در مدارس شهرستان بوشهر آغاز شد
طرح آهن یاری و مکمل یاری ویتامین D در شهرستان بوشهر به‌صورت نمادین در دبیرستان متوسطه اول شهید سهام خیام بوشهر اجرا شد.

طرح آهن‌یاری و مکمل‌یاری ویتامین دی در مدارس شهرستان دشتستان آغاز شد
آیین افتتاحیه طرح آهن یاری و مکمل یاری ویتامین دی در مدارس شهرستان دشتستان با حضور مسئولین شهرستانی به‌صورت نمادین در مدرسه متوسطه اول دخترانه زینب (س) شهر برازجان آغاز شد.

در آیینی؛ طرح آهن یاری و مگادوز ویتامین دی در شهرستان تنگستان شروع شد
در آیینی با حضور مسئولین بهداشت و درمان و آموزش‌وپرورش تنگستان طرح آهن یاری و ویتامین دی به‌صورت نمادین در مدرسه دخترانه فاطمه زهرا اهرم تنگستان آغاز شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: مکمل‌های آهن و ویتامین دی به به‌صورت رایگان در اختیار دانش آموزان گناوه‌ای قرار می‌گیرد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: طرح آهن یاری و مکمل ویتامین دی که لازمه رشد و تأمین سلامتی بدن هستند به‌صورت رایگان در اختیار دانش آموزان قرار می‌گیرد.

طرح آهن‌یاری و مکمل‌یاری ویتامین دی در مدارس شهرستان کنگان آغاز شد
آیین افتتاحیه طرح آهن یاری و مکمل یاری ویتامین دی در مدارس شهرستان کنگان با حضور مسئولین شهرستانی به‌صورت نمادین در مدرسه متوسطه دخترانه فاطمه زهرا (س) آغاز شد.

با برگزاری همایش افتتاحیه؛ طرح آهن‌یاری و مکمل‌یاری ویتامین دی در مدارس شهرستان عسلویه آغاز شد
همایش افتتاحیه طرح آهن یاری و مکمل یاری ویتامین دی با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان و معاون پرورشی آموزش‌وپرورش شهرستان عسلویه به‌صورت نمادین در مدرسه متوسطه دوم دخترانه آسیه شهر نخل تقی برگزار شد.

طرح آهن یاری در مدارس دخترانه شهرستان کنگان اجرا می شود
کارشناس مدارس شبکه بهداشت و درمان کنگان از اجرای طرح آهن یاری در همه مدارس دخترانه متوسطه اول و دوم این شهرستان خبر داد.

اجرای طرح آهن یاری در مدارس دخترانه شهر دیر
کارشناس مسئول واحد بهداشت مدارس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر از اجرای طرح آهن یاری در همه مدارس دخترانه متوسطه اول و دوم سراسر شهرستان دیر خبر داد .

در شهرستان دیلم اجرا شد طرح آهن یاری در مدارس دخترانه متوسطه اول ودوم
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم ؛ برنامه ارتقای سطح سلامت دانش آموزان دختر از طریق آموزش تغذیه و آهن یاری به صورت نمادین در مدرسه متوسطه اول حضرت زینب (س) آغاز شد.