اختتامیه

دومین کنگره شهدای دانشجوی استان بوشهر به روایت تصویر
دومین کنگره شهدای دانشجوی استان بوشهر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تجلیل از خانواده‌های شهدای دانشجو، تقدیر از برگزیدگان جشنواره‌ها و رونمایی از کتاب شهید نادر گنجی در مجتمع فرهنگی هنری 9 دی به کار خود پایان داد.

به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ آیین اختتامیه دومین کنگره شهدای دانشجوی استان بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری

کنگره شهدای دانشجوی استان بوشهر هشتم اسفند برگزار می‌شود
آیین اختتامیه کنگره شهدای دانشجوی استان بوشهر هشتم اسفندماه در شهر بوشهر برگزار می‌شود.

گفت‌وگوی اختصاصی با رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت
در حاشیه آیین اختتامیه بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر محمدمهدی بحرالعلوم رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سؤالات خبرنگار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پاسخ گفت.

برگزیدگان جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شدند/ گزارش تصویری
در آیین اختتامیه بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از برگزیدگان این جشنواره تجلیل شد.

مسابقات فوتسال تیم‌های ادارات شهرستان بوشهر برگزار شد/ گزراش تصویری
مسابقات فوتسال تیم‌های ادارات شهرستان بوشهر که به مناسبت دهه کرامت و ‌به میزبانی كانون بسيج جامعه پزشكي جابربن حيان دانشگاه علوم پزشكي بوشهر برگزار شد، با معرفی تیم‌های برتر به کار خود پایان داد.

با معرفی تیم‌ها و نفرات برتر: یازدهمین المپیاد ورزشی دهه فجر کارکنان علوم پزشکی بوشهر به کار خود پایان داد
یازدهمین المپیاد ورزشی دهه فجر ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با معرفی تیم‌ها و نفرات برتر به کار خود پایان داد.