اردوی.جهادی

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر: اردوهای جهادی بستری برای سبک زندگی جهادی و تربیت نسل تراز انقلاب اسلامی است
مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر گفت: اردوها و حرکت‌های جهادی به عنوان یک مقدمه و بستر برای سبک زندگی جهادی و تقویت نسل تراز انقلاب اسلامی است.

رییس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر خبر داد: برپایی اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در شهرستان دشتستان
رییس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر گفت: با همت بسیج دانشجویی و بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اردوی جهادی در روستاهای گلدشت، میلک، پلنگی و شول بخش شبانکاره شهرستان دشتستان برپا شد.

اردوی جهادی سلامت در روستاهای کمتر برخوردار عسلویه برگزار شد
اردوی جهادی سلامت به مناسبت هفته ناجا با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان و فرمانده منطقه انتظامی شهرستان، رئیس شورای بخش مرکزی و نماینده شوراهای اسلامی شهرستان عسلویه در استان، در روستای کمتر برخوردار بزباز عسلویه برگزار شد.

اردوی جهادی سلامت در روستاهای کمتر برخوردار شهرستان عسلویه برگزار شد
به مناسبت هفته دفاع مقدس اردوی جهادی سلامت در روستاهای کمتر برخوردار شهرستان عسلویه برگزار شد.

برگزاری اردوی جهادی سلامت در روستای عباسی شهرستان گناوه
اردوی جهادی سلامت در روستای عباسی شهرستان گناوه با هدف خدمت‌رسانی به مناطق محروم و روستاهای کمتر برخوردار با همکاری سپاه پاسداران و شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.

برگزاری اردوی جهادی سلامت طرح شهید رهنمون در روستای فاریاب دشتستان
اردوی جهادی سلامت طرح شهید رهنمون در روستای فاریاب دشتستان باهدف خدمت‌رسانی به روستاهای کمتر برخوردار برگزار شد.

در آیینی؛ از جهادگران بسیجی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شد
در آیینی، از جهادگران اردوی جهادی شهید ابراهیم هادی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شد.

آغاز زندگی مشترک یک زوج دانشجوی بوشهری در اردوی جهادی
زندگی مشترک یک زوج جهادگر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در روستای سالم آباد از توابع شهرستان تنگستان بوشهر آغاز شد.

اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به روایت تصویر
در اردوی جهادی شهید ابراهیم هادی که به مدت ۱۰ روز از ۲۹ مرداد تا ۷ شهریور ماه با حضور60 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در روستاهای کرّی، کلات و سالم آباد دهستان بوالخیر از توابع شهرستان تنگستان بوشهر برگزار شد، خدمات متنوع فرهنگی، آموزشی، بهداشت ...

ارایه خدمات فرهنگی، آموزشی، بهداشتی و درمانی در اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
در اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، خدمات فرهنگی، آموزشی، بهداشتی و درمانی به روستاییان منطقه بوالخیر شهرستان تنگستان ارایه می‌شود.

اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر آغاز شد
اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از امروز کار خود را در روستاهای محروم شهرستان تنگستان بوشهر آغاز کرد.

اردوی جهادی دانشجویان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به روایت تصویر

مسئول اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: باب جبهه و جهاد بسته نشده/ اردوی جهادی لبیک به‌فرمان جهاد امام خامنه‌ای است
مسئول اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: باب جهاد بسته نشده و همچنان از جبهه‌ها فراخوان نیرو می‌شود و اردوهای جهادی لبیک به‌فرمان جهاد امام خامنه‌ای است.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: اردوهای جهادی یکی از بهترین حرکت‌های فرهنگی دانشجویی در کشور است
قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بدون تردید اردوهای جهادی یکی از بهترین حرکت‌های فرهنگی دانشجویی در کشور است و همه‌کسانی که در این راستا تلاش می‌کنند قابل‌تقدیرند.

اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در روستای باغان خورموج
اردوی جهادی دانشجویان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در روستای باغان شهرستان دشتی آغاز شد.

بازدید قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از اردوی جهادی+ گزارش تصویری
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به همراه معاون دانشجویی فرهنگی، مدیر فرهنگی وسرپرست روابط عمومی با حضور در جمع صمیمی دانشجویان بسیجی این دانشگاه که در اردوی جهادی روستای دهرود سفلی در شهرستان دشتستان شرکت کرده بودند با آنها به گفتگو نشست.

جهاد خدمت رسانی دانشجویان بسیجی در روستاهای محروم استان + گزارش تصویری
دانشجویان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در یک حرکت جهادی به روستائیان مناطق محروم استان بوشهر خدمت رسانی می‌کنند.