ازدواج.سالم

کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: برای دوام یک ازدواج سالم و پایدار، زوجین قبل از ازدواج باید به مهارت خودآگاهی رسیده باشند
کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: برای دوام یک ازدواج سالم و پایدار، زوجین قبل از ازدواج باید به مهارت خودآگاهی رسیده باشند.

همایش ازدواج سالم و تفاوت‌های زن و مرد در شهرستان گناوه برگزار شد
همایش ازدواج سالم و تفاوت‌های زن و مرد به مناسبت هفته ازدواج با حضور خانواده‌های گناوه‌ای در شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه برگزار شد.

امام‌جمعه بوشهر: بسیاری از ازدواج‌ها همراه با شناخت نیست/ مهارت‌ها افزایش یابد
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر گفت: بسیاری از ازدواج‌ها همراه با شناخت مهارت‌ها نیست و افراد باید قبل ازدواج انواع مدیریت لازم را برای تشکیل و تداوم زندگی بیاموزند.

مدیرکل دفتر سلامت خانواده وزارت بهداشت: لزوم کاهش سن ازدواج/ میزان باروری جمعیت افزایش یابد
مدیرکل دفتر سلامت خانواده، جمعیت و مدارس وزارت بهداشت گفت: مسئولان باید تمام تلاش خود را به کار ببندند که هرسال نرخ باروری جمعیت نسبت به سال قبل به‌تدریج افزایش یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ۱۶ هزار زایمان رایگان در بیمارستان‌های استان بوشهر انجام شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بیش از ۱۶ هزار زایمان رایگان در بیمارستان‌های استان بوشهر انجام‌شده است.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت مطرح کرد؛ نگرش به ازدواج در بین دانشجویان مثبت است / ترویج ازدواج یک ارزش دینی و رسالت همگانی است
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت گفت: به‌طورکلی نگرش دانشجویان به امر ازدواج مثبت است و اکثر آنها تمایل به همسرگزینی و فرزند آوری دارند.

به مدت دو روز؛ کارگاه کشوری ازدواج سالم و پایدار در بوشهر برگزار شد
کارگاه کشوری ازدواج سالم و پایدار و خودمراقبتی سازمانی به همت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مدت دو روز برگزار شد.

همایش ترویج ازدواج سالم در شهرستان تنگستان برگزار شد
همایش ترویج ازدواج سالم در راستای تشویق و ترغیب جوانان به ازدواج سالم با شرکت اداره‌ها، دانشگاه‌ها و دانش آموزان مقطع متوسطه در شهرستان تنگستان برگزار شد.

همایش ازدواج سالم درشهرستان دیلم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت دیلم؛ همایش ازدواج سالم با حضور اقشار مختلف مردم به‌ویژه جوانان و مسئولان شهرستانی در سالن همایش‌های اداره فرهنگ و ارشاد این شهرستان برگزار شد.