استاندار.بوشهر

ارتقای زیرساخت‌های بهداشتی درمانی جزیره قهرمان خارگ با بهره‌برداری از ۲ طرح بهداشتی درمانی
با بهره‌برداری از مرکز جامع خدمات سلامت و مرکز خدمات سلامت دهان و دندان در جزیره قهرمان خارگ زیرساخت‌های بهداشتی درمانی این جزیره ارتقاء یافت.

25 فروردين 1398
استاندار بوشهر: مطالعات جامع و علمی در مورد آلودگی هوای عسلویه با جدیت انجام می‌شود
استاندار بوشهر گفت: به منظور تصمیم‌گیری علمی و عالمانه در مورد آلودگی هوای عسلویه مطالعات جامع و علمی و تشکیل کارگروه کاهش آلایندگی زیست‌محیطی انجام و با جدیت پیگیری می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر: اسوه صبر و استقامت نهضت عاشورای حسینی در فرهنگ پرستاران متبلور است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: فرهنگ خدمت به همنوعان حضرت زینب (س)؛ اسوه صبر و استقامت نهضت عاشورای حسینی در فرهنگ پرستاران متبلور است.

استاندار بوشهر در نشست هم‌اندیشی حوزه سلامت استان گفت: ظرفیت تخت‌های بیمارستانی به بیش از یکهزارو 400 تخت افزایش‌یافته است
استاندار بوشهر گفت: ظرفیت تخت‌های بیمارستانی در استان بوشهر از هشت‌صد و 98 تخت در سال 92 به بیش از یکهزارو 400 تخت در سال جاری رسیده که رشد چشمگیری را داشته است.

تخصیص یکهزارو 120 میلیارد ریال برای تجهیز و نوسازی مراکز بهداشت و درمان بوشهر
استاندار بوشهر گفت: در اجرای توافقنامه بین استانداری بوشهر با وزارت بهداشت و درمان یکهزارو 120 میلیارد ریال برای تعمیر، تجهیز و نوسازی مراکز درمانی و اورژانس‌های جاده‌ای این استان تخصیص داده می‌شود.

در نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با وزیر بهداشت صورت گرفت: تفاهم‌نامه مجوز بیمارستان 240 تختخوابی برازجان امضا شد/ تجهیز 200 میلیارد ریالی اورژانس 115 استان/ پروژه‌های شاخص در سفر وزیر بهداشت
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در نشستی با وزیر بهداشت تفاهم‌نامه‌های مجوز بیمارستان جایگزین 17 شهریور برازجان و توسعه و تجهیز اورژانس جاده‌ای بوشهر و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی با حضور استاندار بوشهر امضا و آخرین هماهنگی‌ها برای افتتاح یا آغا ...

استاندار بوشهر: طرح‌ امید اجتماعی در راستای توسعه سلامت در استان بوشهر اجرا شد
استاندار بوشهر گفت: طرح 15 گانه امید اجتماعی در استان بوشهر در راستای ارتقای سلامتی، امید اجتماعی و نشاط همه جانبه اجرایی شده است.