اصحاب.رسانه

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: ۱۹۰ میلیارد ریال پروژه در حوزه سلامت شهرستان اجراشده است
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: ۱۹۰ میلیارد ریال پروژه در حوزه سلامت شهرستان از سال ۹۵ تاکنون اجراشده است.

9 تير 1398
مسئول روابط عمومی شبکه و درمان بهداشت دیّر: نقش رسانه در آگاه‌سازی مردم کمتر از سیستم ارایه خدمات بهداشتی درمانی نیست
مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: نقش رسانه‌ها در آگاه‌سازی مردم و کمک به ارتقا سلامت جامعه کمتر از سیستم ارایه خدمات بهداشتی درمانی نیست.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: نهادینه کردن فرهنگ خود مراقبتی در بین مردم هدف اصلی طرح ملی کنترل فشار خون است
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: توانمند سازی مردم در زمینه ارتقای سطح سواد سلامت و نهادینه کردن فرهنگ خود مراقبتی در بین مردم هدف اصلی طرح ملی کنترل فشار خون است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پنجمین کنگره شهدای وزارت بهداشت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار می‌شود/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: پنجمین کنگره شهدای وزارت بهداشت در ۲۱ اسفند ماه با به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار می‌شود و در این برنامه میزبان خانواده شهدای وزارت بهداشت خواهیم بود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مصرف قلیان باعث چند برابر شدن احتمال ابتلا به سرطان مثانه می‌شود/ خرید مکمل و مواد معدنی با اعتباری بیش از 25میلیارد ریال برای ساکنین استان بوشهر
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سرطان مثانه ارتباط مستقیم با مصرف دخانیات داشته به‌گونه‌ای مصرف قلیان باعث چند برابر شدن احتمال ابتلا به سرطان مثانه می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: بخش آنکولوژی اطفال در آینده‌ای نزدیک راه‌اندازی خواهد شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از راه‌اندازی بخش آنکولوژی اطفال در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت: اولویت دولت و مجلس بخش سلامت است/ گزارش تصویری
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: امروزه اولویت نخست دولت و مجلس سلامت است و تلاش می‌شود به سمتی حرکت کنیم که از خدمات پیشگیری و خدمات پزشکی بر اساس نیاز واقعی افراد ارائه شود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان عسلویه: خدمات بخش سلامت در عسلویه گسترش یافت/ احداث مرکز تحقیقات سلامت
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه از احداث مرکز تحقیقات سلامت در این شهرستان خبر داد و گفت: خدمات بخش سلامت در عسلویه گسترش یافت.

تقدیر اصحاب رسانه جنوب استان از رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر
اصحاب رسانه جنوب استان از رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر تقدیر کردند.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: مردم و سازمان‌ها باید در تأمین سلامت مشارکت بیشتری داشته باشند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: سلامت باید اجتماعی شود و مردم همه ارگان‌ها و سازمان‌ها در این امر می‌بایست مشارکت داشته باشند.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی: خدمات گسترده و متنوعی در قالب طرح تحول در حوزه بهداشت به‌صورت رایگان ارایه می‌شود
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: در قالب طرح تحول در حوزه بهداشت خدمات متنوع و گسترده‌ای به‌صورت رایگان به مراجعین ارایه می‌شود.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار کنگان: انعکاس خدمات حوزه سلامت باعث آرامش و امنیت مردم می‌شود
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار شهرستان کنگان گفت: گفتن و انعکاس نقاط مثبت خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی، به مردم آرامش می‌دهد، ضمن اینکه نقد منصفانه نیز همیشه جایگاه سازنده خود را دارد.

4 تير 1396
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نقشه راه درمان استان بوشهر اجرا می‌شود/ کمبود ۲۵۰۰ پرستار
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به رونمایی نقشه راه درمان استان بوشهر، گفت: سال ۱۴۰۴، در استان بوشهر بالغ‌بر دو هزار و ۵۰۰ پرستار کم خواهیم داشت که باید جبران شود.

بیش از دو میلیون بیمار در طرح تحول نظام سلامت در بوشهر ویزیت شدند/گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان بوشهر گفت: از آغاز طرح تحول نظام سلامت (15 اردیبهشت سال 93 تا پایان خرداد 95)، دو میلیون و 220 هزار بیمار در مراکز درمانی تابعه این دانشگاه ویزیت شدند.

14 تير 1395
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: اورژانس ویژه با 80 تخت بیمارستانی در بوشهر ساخته می‌شود
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در کنار بیمارستان شهدای خلیج‌فارس در زمینی به مساحت 7 هزار مترمربع یک اورژانس مجهز با حدود 80 تخت بیمارستانی احداث خواهد شد.

14 تير 1395
ماهانه بیش از دو هزار عمل جراحی در بیمارستان‌های استان انجام می‌شود/گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ماهانه 2 هزار و 108 عمل جراحی، یکهزارو 950 ام.آر.آی و 37 عمل قلب در بیمارستان‌های استان بوشهر انجام می‌شود.

14 تير 1395
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: انتصاب‌ها در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بر اساس توانمندی و تخصص افراد صورت می‌گیرد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نهاد سیاسی نیست بلکه دستگاه تخصصی است که انتصاب‌ها در این دانشگاه بر اساس توانمندی و تخصص افراد صورت می‌گیرد.