امور.ایثارگران

گزارش تصويري كاروان زيارتي فرهنگي راهيان نور (ويژه خواهران) با همكاري امور ايثارگران دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بوشهر

مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران: رویکرد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تکریم و ترویج فرهنگ جهاد و شهادت است
مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران گفت: رویکرد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، تکریم و ترویج فرهنگ جهاد و شهادت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ایثارگری در ایران امروز، تلاش و کار کردن است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در زمان جنگ دفاع از خاک کشور و حفظ امنیت ایثارگری و بهترین کار بوده است، امروز ایثارگری تلاش و کار کردن است.

توسط امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر انجام گرفت: دیدار با خانواده آزادگان و جانبازان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان
امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور در شهرستان دشتستان با خانواده آزادگان و جانبازان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان دیدار و طی مراسمی از آن‌ها تجلیل به عمل آورد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: اتحاد میراث گران‌بهای دفاع مقدس است/ لزوم انتقال فرهنگ ایثار/گزارش تصویری
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: باید یاد و خاطره شهدا به‌ویژه شهدای دفاع مقدس زنده نگه‌داشته شود تا نسل‌های بعدی با ایثار، رشادت‌ها و فداکاری‌های این عزیزان آشنا شوند.

دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران بزرگترین افتخار است
مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در امور ایثارگران گفت: دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران بزرگترین افتخار است.

تکریم پدران آسمانی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
مراسم تکریم پدران آسمانی و تجلیل از خانواده شهدای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

مشاور استاندار بوشهر در امور ایثارگران: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از جمله ادارات پیشرو در ارایه خدمات به خانواده ایثارگران است
مشاور استاندار بوشهر در امور ایثارگران گفت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در ارایه خدمات به خانواده ایثارگران از جمله ادارات پیشرو در این زمینه در استان است.

تجلیل از جانبازان سرافراز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
به مناسبت میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام و روز جانباز از جانبازان دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

عیادت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از جانباز دفاع مقدس
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در ایام ا.. دهه مبارک فجر از حاج کاظم محمدی از جانبازان سرافراز دفاع مقدس که در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر بستری بود، عیادت کرد.

شبی در محفل جانبازان سرافراز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ گزارش تصویری
مسؤولین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در دیدارهای جداگانه میهمان دو تن از پرسنل جانباز شاغل در بیمارستان شهدای خلیج فارس بودند.