انتقام.عزیززاده

تیم بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم به روستای والفجر اعزام شدند
تیم بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان، در قالب طرح شهید دکتر محمدعلی رهنمون با همراهی فرمانده سپاه شهرستان دیلم و معاون شبکه بهداشت و درمان دیلم به روستای والفجر اعزام شدند.

خانه بهداشت روستای لیلتین شهرستان دیلم در هفته دولت افتتاح می‌شود
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم از افتتاح خانه بهداشت روستای لیلتین شهرستان دیلم در هفته دولت خبر داد.

16 تير 1397
آزمون فصل اول بهورزان در شهرستان دیلم برگزار شد
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: آزمون فصلی بهورزان با مباحث بهداشت محیط، تغذیه، بهداشت دهان و دندان، جوانان و نوجوانان در شهرستان دیلم برگزار شد.

در آستانه ماه مبارک رمضان؛ استقبال از اهدای خون در شهرستان دیلم
در آستانه ماه مبارک رمضان با استقرار اکیپ سیار سازمان انتقال خون استان بوشهر در مرکز خدمات جامع سلامت امام رضا (ع) شهرستان دیلم مردم این شهرستان از اهدای خون استقبال کردند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم: اجرای طرح ایراپن هزینه درمان را کاهش می‌دهد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان دیلم گفت: اجرای طرح ایراپن هزینه درمان را کاهش می‌دهد.

31 تير 1396
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دیلم گفت: در راستای پیشگیری از مرگ‌ومیر مادران باردار حین و پس از زایمان تقویت هماهنگی‌های بین بخشی بهداشت و درمان در زمینه پیگیری مادران پرخطر ضروری است.

18 تير 1396
معاینات دانش آموزان پایه اول ابتدایی در شهرستان دیلم آغاز شد
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دیلم از راه‌اندازی پایگاه سنجش در شهرستان دیلم در محل مدرسه استثنایی شکوفه‌های شهر دیلم خبر داد.

افتتاح نمایشگاه سیار به مناسبت هفته شیر مادر در شهرستان دیلم
نمایشگاه سیار به مناسبت هفته شیر مادر با حضور معاون سیاسی فرماندار در شهرستان دیلم افتتاح شد.

23 تير 1395
پلمپ قهوه‌خانه‌های عرضه‌کننده قلیان در دیلم
با همکاری نیروی انتظامی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، قهوه‌خانه‌های عرضه‌کننده قلیان تعطیل شد.

5 تير 1395
سرپرست شبکه بهداشت شهرستان دیلم: برای افراد بالای 30 سال در شهرستان دیلم پرونده قلب سالم تشکیل‌شده است
سرپرست شبکه بهداشت شهرستان دیلم گفت: مرکز قلب شهرستان دیلم به‌منظور کاهش بار بیماری‌های قلبی عروقی ازتیرماه 94 همزمان با دیگر شهرستان‌های استان شروع به کارکرد و در این مرکز برای تمامی افراد بالای 30 سال شهری اعم از زن و مرد پرونده تشکیل‌شده است.

به مناسبت روز ماما جشن بیستمن سال پیشگیری از مرگ مادران باردار در دیلم برگزار شد
در آیینی که به مناسبت روز ماما و برپایی جشن بیستمین سال پیشگیری از مرگ مادران باردار، در شبکه بهداشت و درمان دیلم برگزار شد، از ماماها و پرسنل شاغل در مراکز بهداشتی و درمانی قدردانی به عمل آمد.