اهدای.خون

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز ملی اهدای خون
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی فرارسیدن روز ملی اهدای خون و روز تاسیس سازمان انتقال خون را تبریک گفت.

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر گفت: فرهنگ اهدای خون باید نهادیه شود
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر گفت: امروزه یکی از دغدغه‌های حوزه سلامت بحث بیماران نیازمند خون است که در این زمینه همه باید تلاش کرده تا فرهنگ اهدا خون را نهادینه کنیم.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان: تغییر نگرش به اهدای خون در جامعه ضروری است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: تغییر نگرش به اهدای خون در جامعه ضروری است.

در آستانه ماه مبارک رمضان؛ استقبال از اهدای خون در شهرستان دیلم
در آستانه ماه مبارک رمضان با استقرار اکیپ سیار سازمان انتقال خون استان بوشهر در مرکز خدمات جامع سلامت امام رضا (ع) شهرستان دیلم مردم این شهرستان از اهدای خون استقبال کردند.

معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر: 33 هزار سی‌سی خون در دیر اهدا شد
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: با استقرار اکیپ سیار سازمان انتقال خون استان بوشهر، 33 هزار سی‌سی خون در شهر دیّر اهدا شد.

مدیرکل سازمان انتقال خون استان بوشهر خبر داد: اهدای یکهزارو 800 واحد خون در شهرستان گناوه
مدیرکل سازمان انتقال خون استان بوشهر گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، مردم شهرستان گناوه اقدام به اهدای یکهزارو 800 واحد خون به این سازمان جهت در اختیار قرار دادن به بیماران نیازمند کرده‌اند.

به مناسبت عید بزرگ غدیر خم: کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خون خود را اهدا کردند
به مناسبت عید بزرگ غدیر خم، کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با هدف رفع کمبود خون در بانک خون، خون خود را اهدا کردند.

دیلمی ها 46 هزار سی سی خون اهدا کردند
مسئول بخش تالاسمی بیمارستان دیلم گفت: شهروندان دیلمی همچون گذشته نسبت به امر خداپسندانه اهدای خون همت گماشته و خون خود را به منظور استفاده بیماران نیازمند اهدا نمودند.