اهرم

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بسیاری از تجهیزات فاز دوم بیمارستان اهرم خریداری شده و آماده تحویل است
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بسیاری از تجهیزات لازم و مورد نیاز برای تکمیل و راه‌اندازی فاز دوم بیمارستان امام حسین (ع) اهرم خریداری‌شده و آماده تحویل است.

به مناسب دهه کرامت؛ نمازگزاران اهرمی ویزیت رایگان شدند
به مناسب دهه کرامت نمازگزاران اهرمی توسط پزشک و دندان‌پزشک شبکه بهداشت و درمان تنگستان در مصلی نماز جمعه این شهر ویزیت رایگان شدند.

فرماندار شهرستان تنگستان: اختصاص مبلغ 20 میلیارد ریال به بیمارستان امام حسین (ع) اهرم
فرماندار شهرستان تنگستان از اختصاص مبلغ 20 میلیارد ریال اعتبار به بیمارستان امام حسین (ع) اهرم خبر داد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد؛ توسعه نیروی انسانی بیمارستان امام حسین (ع) اهرم/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از توسعه نیروی انسانی بیمارستان امام حسین (ع) اهرم خبر داد.

برپایی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی چشم‌پزشکی در شهر اهرم
رییس بسیج جامعه پزشکی شهرستان تنگستان گفت: به مناسبت روز بینایی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی چشم‌پزشکی با حضور پزشکان چشم‌پزشکی بیمارستان فارابی تهران در شهراهرم برپا خواهد شد.

معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان: برپایی بیمارستان صحرایی در منطقه خائیز
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: در راستای خدمت‌رسانی به مردم شهرستان تنگستان، بیمارستان صحرایی با کادر پزشکی مجرب در منطقه خائیز این شهرستان برپا می‌شود.

بازدید نماینده مردم دشتی و تنگستان و فرماندار تنگستان از بیمارستان امام حسین (ع) اهرم
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی و فرماندار تنگستان از بیمارستان امام حسین (ع) اهرم بازدید کردند.

نمایشگاه پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت در شهرستان تنگستان برگزار شد
نمایشگاه پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت باهدف اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در راستای سیاست‌های کلی جمعیتی و همچنین ترویج ازدواج سالم، شاد و پایدار در مرکز بهداشتی درمانی شهید رجایی اهرم گشایش یافت.

سی‌سی‌یو و آی سی یو بیمارستان امام حسین (ع) اهرم افتتاح شد
با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع استانی استاندار، امام‌جمعه و فرماندار شهرستان تنگستان، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسئولین شهرستان تنگستان، بخش آی سی یو و سی‌سی‌یو بیمارستان امام حسین (ع) اهرم افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گ ...

بازدید فرماندار تنگستان از فاز دوم بیمارستان امام حسین (ع) اهرم
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان فرماندار این شهرستان به‌اتفاق جمعی از مسئولان شهرستان، از روند اجرایی فاز دوم بیمارستان امام حسین (ع) شهر اهرم بازدید کرد.

رییس بیمارستان امام حسین(ع)اهرم: ضریب اشغال تخت بیمارستان امام حسین(ع) اهرم افزایش یافته است
رییس بیمارستان امام حسین(ع) اهرم گفت: با اجرای طرح تحول نظام سلامت و تجهیز شدن بیمارستان ۳۲ تختخوابی این شهر، ضریب اشغال تخت بیمارستانی دراین شهراز 1.2درصد به 56 درصد افزایش یافته است.

استقراردستگاه سونوگرافی پیشرفته در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم
رییس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تنگستان گفت: بیمارستان امام حسین (ع) اهرم به دستگاه سونوگرافی پیشرفته رنگی مجهز شده است.

درشهرستان تنگستان برگزارشد: مراسم تکریم ومعارفه رییس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تنگستان مراسم تکریم ومعارفه رییس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم با حضور مسئولین استانی وشهرستانی درسالن اجتماعات این شبکه برگزارشد.