ایثارگران

گزارش تصويري كاروان زيارتي فرهنگي راهيان نور (ويژه خواهران) با همكاري امور ايثارگران دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بوشهر

مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران: رویکرد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تکریم و ترویج فرهنگ جهاد و شهادت است
مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران گفت: رویکرد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، تکریم و ترویج فرهنگ جهاد و شهادت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ایثارگری در ایران امروز، تلاش و کار کردن است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در زمان جنگ دفاع از خاک کشور و حفظ امنیت ایثارگری و بهترین کار بوده است، امروز ایثارگری تلاش و کار کردن است.

جانبازان و ایثارگران شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان تجلیل شدند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان به مناسبت گرامی داشت هفته دفاع مقدس، از جانبازان و ایثارگران شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان تجلیل به عمل آمد.

توسط امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر انجام گرفت: دیدار با خانواده آزادگان و جانبازان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان
امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور در شهرستان دشتستان با خانواده آزادگان و جانبازان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان دیدار و طی مراسمی از آن‌ها تجلیل به عمل آورد.

مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: دیدار با ایثارگران و خانواده معظم شهدا باعث تقویت روحیه جهادی و انقلابی می‌شود
مشاور رییس دانشگاه و مسئول هماهنگی امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: جانبازان، ایثارگران و خانواده معظم شهدا کاری بزرگ انجام داده و دیدار با آنان باعث تقویت روحیه جهادی و انقلابی می‌شود.

دیدار با خانواده دو تن از ایثارگران شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم
با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و فرمانده سپاه شهرستان دیلم از دو تن از ایثارگران کارمند شبکه بهداشت و درمان دیلم تجلیل شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: اتحاد میراث گران‌بهای دفاع مقدس است/ لزوم انتقال فرهنگ ایثار/گزارش تصویری
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: باید یاد و خاطره شهدا به‌ویژه شهدای دفاع مقدس زنده نگه‌داشته شود تا نسل‌های بعدی با ایثار، رشادت‌ها و فداکاری‌های این عزیزان آشنا شوند.

دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران بزرگترین افتخار است
مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در امور ایثارگران گفت: دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران بزرگترین افتخار است.

دیدار مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با خانواده‌های معظم شهدا در شهرستان عسلویه
مسئول امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دبیر خیرین سلامت دانشگاه و سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه از تعدادی خانواده‌های معظم شهدا در شهرستان عسلویه دیدار و از آنان تحلیل کردند.

مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در امور ایثارگران: خانواده معظم شهدا و جانبازان گنجینه ارزشمند جامعه هستند
مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در امور ایثارگران گفت: شهدا، جانبازان و خانواده معظم آن‌ها گنجینه‌های ارزشمند جامعه ما هستند که باید موردتکریم و تجلیل قرار گیرند.

تجلیل از خانواده شهدا و جانبازان رویکرد ویژه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است
مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در امور ایثارگران گفت: تجلیل از همکاران ایثارگر، جانباز و خانواده معظم شهدا وظیفه همگانی و رویکرد ویژه و همیشگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است.

تجلیل از دو تن ایثارگر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی
به مناسبت هفته دفاع مقدس از دو تن ایثارگر شهرستان دشتی تجلیل شد.

تکریم پدران آسمانی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
مراسم تکریم پدران آسمانی و تجلیل از خانواده شهدای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

در شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه صورت گرفت: دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه به همراه مسئول هماهنگی امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با خانواده معظم شهدا و ایثارگران شاغل در شبکه بهداشت و درمان این شهرستان دیدار کردند.

مشاور استاندار بوشهر در امور ایثارگران: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از جمله ادارات پیشرو در ارایه خدمات به خانواده ایثارگران است
مشاور استاندار بوشهر در امور ایثارگران گفت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در ارایه خدمات به خانواده ایثارگران از جمله ادارات پیشرو در این زمینه در استان است.

فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر : مسیر انقلاب اسلامی نباید متوقف شود
فرمانده سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر گفت: مسیر انقلاب اسلامی ایران، مسیر الهی است و این مسیر نباید متوقف شود.

شبکه بهداشت و درمان دشتستان 88 شهید و جانباز را تقدیم انقلاب کرده است
مسؤول امور ایثارگران شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: شبکه بهداشت و درمان دشتستان یکی از نهاد‌هایی است که 88 شهید و جانباز را تقدیم انقلاب کرده است.

تجلیل از جانبازان سرافراز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
به مناسبت میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام و روز جانباز از جانبازان دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

عیادت رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از جانباز دفاع مقدس
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در ایام ا.. دهه مبارک فجر از حاج کاظم محمدی از جانبازان سرافراز دفاع مقدس که در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر بستری بود، عیادت کرد.

شبی در محفل جانبازان سرافراز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ گزارش تصویری
مسؤولین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در دیدارهای جداگانه میهمان دو تن از پرسنل جانباز شاغل در بیمارستان شهدای خلیج فارس بودند.