ایرج.زنده.بودی

ساختمان جدید بخش دیالیز بیمارستان دیلم افتتاح شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم از افتتاح ساختمان جدید بخش دیالیز بیمارستان بقیه‌الله‌الاعظم (عج) دیلم خبر داد.

اولین مجمع سلامت شهرستان دیلم تشکیل شد
اولین مجمع سلامت شهرستان دیلم با حضور فرماندار، قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در امور مشارکت‌های اجتماعی، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و اعضای شورای سلامت شهرستان دیلم در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

اجرای طرح ضربت جمع‌آوری مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در دیلم
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، طرح ضربت جمع‌آوری و معدوم‌سازی مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در شهرستان دیلم اجرا و بیش از ۲۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ‌مصرف گذشته جمع‌آوری گردید.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان دیلم: هشت درصد جمعیت شهرستان دیلم را سالمندان تشکیل می‌دهند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: هشت درصد جمعیت شهرستان دیلم را سالمندان تشکیل می‌دهند که با توجه به جمعیت شهرستان، ۲ هزار و ۸۰۰ نفر را شامل می‌شود.