بخشدار

بخشدار بردخون خبر داد: آمادگی کامل مردم و مسئولین بخش بردخون برای اجرای بسیج ملی کنترل فشار خون
بخشدار بردخون از آمادگی مردم و مسئولین این بخش برای اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون خبر داد.

بخشدار بخش آبپخش شهرستان دشتستان: توسعه فضای فیزیکی پایگاه‌های بهداشتی بر عملکرد بهورزان تأثیر مستقیم دارد
بخشدار بخش آبپخش در بازدید از پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت بخش آبپخش گفت: برای بهبود کیفیت خدمات ارایه شده در خانه‌های بهداشت، فضای فیزیک متناسبی باید وجود داشته باشد و توسعه فضای فیزیکی پایگاه‌های بهداشتی بر عملکرد بهورزان تأثیر مستقیم دارد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّرعنوان کرد: نوسازی و بهسازی 18 ابنیه بهداشتی درمانی در شهرستان دیّر
نوسازی و بهسازی 18 ابنیه بهداشتی درمانی در شهرستان دیّر

13 فروردين 1398
هم‌زمان با روز طبیعت انجام گرفت؛ بازدید قائم‌مقام رییس دانشگاه به‌اتفاق امام‌جمعه و بخشدار سعدآباد از پایگاه اورژانس و مرکز خدمات جامع سلامت
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: هم‌زمان با روز طبیعت امام‌جمعه و بخشدار سعدآباد با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت سعدآباد و پایگاه اورژانس جاده‌ای تل سرکوب از روند ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و امدادی بازدید کردند.

بخشدار آبپخش: ارتقای آگاهی مردم درزمینه کاهش مصرف دارو و ارجاع به متخصص باید نهادینه شود
بخشدار آبپخش گفت: ارتقای آگاهی مردم در زمینه کاهش مصرف دارو و ارجاع به متخصص باید نهادینه شود.

فرماندار شهرستان گناوه: سلامت مردم مهم‌ترین مقوله بهداشت شهرستان گناوه می‌باشد
فرماندار شهرستان گناوه گفت: سلامت مردم از مهم‌ترین مقوله‌های موردتوجه شورای بهداشت شهرستان گناوه و کارگروه سلامت و امنیت غذایی است.

بخشدار بندر ریگ: خدمات دولت در حوزه سلامت پاسداری شود
بخشدار ریگ شهرستان گناوه گفت: عملکرد دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت، برگ زرینی از خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی به ملت ایران است و همگان وظیفه‌داریم از این دستاورد حمایت و پاسداری کنیم.

بهورزان شبکه بهداشت و درمان تنگستان تجلیل شدند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان مراسم تجلیل از بهورزان تنگستان با حضور مسئولین و بهورزان تنگستان برگزار شد.

بخشدار آبدان: زیرساخت‌های بهداشت و درمان آبدان در دولت تدبیر و امید توسعه یافت
بخشدار آبدان گفت: زیرساخت‌های بهداشت و درمان آبدان در دولت تدبیر و امید توسعه یافت.

بخشدار بردخون: حوزه سلامت بخش بردخون بسیار فعال و پویاست
بخشدار بردخون گفت: حوزه سلامت بخش بردخون بسیار فعال و پویاست و اقدامات خوب زیرساختی در آن انجام‌شده است.

سایت دفن بهداشتی زباله روستاهای بخش ارم راه‌اندازی شد
بخشدار بخش ارم از راه‌اندازی سایت دفن بهداشتی زباله در روستاهای بخش ارم را داد.

مجهزترین آزمایشگاه آب و مواد غذایی شمال استان بوشهر افتتاح شد
آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در مرکز خدمات جامع سلامت حضرت فاطمه (س) شهرستان دیلم افتتاح شد.

بخشدار مرکزی دیّر: دسترسی روستائیان به خدمات سلامت پس از اجرای طرح تحول آسان شده است
بخشدار مرکزی دیّر گفت: دسترسی روستائیان به خدمات سلامت پس از اجرای طرح تحول بیشتر و آسان شده است.

سرپرست شبکه بهداشت دیر عنوان کرد: میانگین سن ابنیه‌های حوزه سلامت دیر ۱۵ سال کاهش یافت
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: با اجرای طرح تحول سلامت میانگین سن ابنیه‌های حوزه سلامت شهرستان دیر ۱۵ سال کاهش‌یافته است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان دیلم مطرح کرد؛ اهمیت بهبود حوزه بهداشت و درمان در روستاها
سرپرست شبکه بهداشت و درمان دیلم گفت: با توجه به نگاه ویژه دولت به حوزه بهداشت و درمان روستاها تلاش می‌شود کمبودها و کاستی‌های این بخش در روستاها برطرف شود.

بخشدار مرکزی شهرستان دیلم: اقدامات بهداشتی و درمانی صورت گرفته در شهرستان دیلم قابل‌تقدیر است
بخشدار مرکزی شهرستان دیلم گفت: اقدامات بهداشتی و درمانی صورت گرفته در شهرستان دیلم قابل‌تقدیر است و امروز تحول در حوزه سلامت و روند روبه رشد آن به‌وضوح مشاهده می‌شود.

بخشدار شهر آب پخش: طرح تحول نظام سلامت موجب رضایت‌مندی مردم شده است
بخشدار شهر آب پخش گفت: اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت و درمان موجب رضایت‌مندی مردم به‌خصوص قشر آسیب‌پذیر جامعه شده است.

نشست هم‌اندیشی رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان با بخشدار بوشکان
نشست هم‌اندیشی رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان و کارشناسان ستادی با بخشدار بخش بوشکان برگزار و بر همکاری تمام نهادهای اجرایی بخش بوشکان در جهت توسعه ارایه خدمات درمانی و بهداشتی به مردم این بخش تأکید شد.

بخشدار بخش بوشکان: حمایت همه جانبه از بخش سلامت وظیفه است
بخشدار بخش بوشکان گفت: حمایت همه جانبه مردم، شوراها، نیروی انتظامی و معتمدین محلی از بخش سلامت یک وظیفه محسوب می‌شود و با مشارکت و همکاری‌های بین بخشی می‌توان به اهداف نظام سلامت دست پیدا کرد.