بنیاد.نخبگان

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پی انتصاب رییس جدید بنیاد نخبگان استان بوشهر
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پیامی انتصاب دکتر اله‌کرم اخلاقی به‌عنوان رییس بنیاد نخبگان استان بوشهر را به وی تبریک گفت.

با حکم معاون علمی و فناوری رییس جمهور؛ دکتر اله‌کرم اخلاقی به‌عنوان رییس بنیاد نخبگان استان بوشهر منصوب شد
دکتر اله‌کرم اخلاقی معاون آموزشی مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر با حفظ سمت به‌عنوان رییس بنیاد نخبگان استان بوشهر منصوب شد.

26 فروردين 1398
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ اولین نشست شورای علمی بنیاد نخبگان استان بوشهر برگزار شد
اولین نشست شورای علمی بنیاد نخبگان استان بوشهر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با موضوع بررسی متقاضیان جوایز بنیاد رشد و اندیشه سازندگی استان بوشهر برگزار شد.

با حکم معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به سمت عضو شورای علمی بنیاد نخبگان استان منصوب شد
با حکم معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به سمت عضو شورای علمی بنیاد نخبگان استان منصوب شد.