بهورزان

فرماندار شهرستان دشتی: بهورزان منشأ خدمات ارزنده‌ای به بهداشت و درمان جامعه هستند
فرماندار شهرستان دشتی گفت: بهورزان منشأ خدمات ارزنده‌ای به بهداشت و درمان جامعه هستند.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: بهورزان یکی از مؤثرترین نیروها در ارتقای سلامت هستند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بهورزان یکی از مؤثرترین نیروها در ارتقای سلامت هستند.

برگزاری مرحله دوم آزمون بهورزان شاغل شبکه بهداشت و درمان کنگان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کنگان، آزمون مرحله دوم بهورزان شاغل در شبکه بهداشت و درمان کنگان در سالن آموزشگاه بهورزی شهرستان کنگان برگزار شد.

بهورزان برتر آزمون فصل اول بهورزی شهرستان دشتستان تجلیل شدند
بهورزانی که در آزمون فصل اول بهورزی بیشترین امتیاز را بین بهورزان شهرستان دشتستان کسب نمودند، تجلیل شدند.

6 تير 1397
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان: ارایه خدمات سلامت باید با بالاترین کیفیت انجام شود
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: ارایه خدمات سلامت باید با عشق به مردم و با بالاترین کیفیت انجام شود.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: بهورزان همواره در خط اول خدمات بهداشتی هستند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: بهورزان همواره در خط اول خدمات بهداشتی حضورداشته و در هر برنامه‌ای بیشترین فعالیت را در دورترین مناطق و با کمترین امکانات انجام می‌دهند.

رییس شبکه بهداشت و درمان تنگستان: بهورزان خط مقدم ارایه خدمات بهداشتی درمانی می‌باشند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: بهورزان به‌عنوان نمایندگان حوزه سلامت در روستاها به‌عنوان خط مقدم ارایه خدمات بهداشتی و درمانی هستند.

برگزاری آزمون فصل اول بهورزان در شهرستان کنگان
آزمون فصلی بهورزان شهرستان کنگان باهدف بررسی سطح دانش و نگرش آنان در سالن اجتماعات این شبکه برگزار شد.