بیماران.خاص

رییس شبکه بهداشت و درمان تنگستان: ورزش اثرگذارترین نیاز روحی ورزشکاران بیماران خاص و پیوند اعضا است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: ورزش اثرگذارترین نیاز روحی، روانی و جسمی ورزشکاران بیماران خاص و پیوند اعضا بوده و باید به ترویج و حمایت از آن پرداخت.

کسب یک مدال طلا و ۴ نقره توسط تیم اعزامی بیماران خاص استان بوشهر در مسابقات کشوری
رییس هیأت ورزش بیماران خاص و پیوند اعضای استان بوشهر از کسب یک مدال طلا و ۴ نقره توسط تیم اعزامی بیماران خاص استان بوشهر در سومین دوره مسابقات کشوری خبر داد.

تقدیر سرپرست بیمارستان امام حسین(ع) از قهرمانان مسابقات ورزشی بیماری‌های خاص
سرپرست بیمارستان امام حسین(ع) اهرم گفت: قهرمانان واقعی مسابقات ورزشی افرادی هستند که باوجود موانع و مشکلات جسمی به ورزش می‌پردازند.

راه اندازي سامانه اطلاعات بيماران خاص در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
سامانه نرم افزاري تحت وب اطلاعات بيماران خاص در دانشگاه علوم پزشكي بوشهر راه اندازي شد.