بیمارستان.توحید

معاون وزیر بهداشت از بیمارستان توحید جم بازدید کرد
در حاشیه سفر وزیر بهداشت به استان بوشهر، دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت از بخش‌های اورژانس، ویژه و بستری بیمارستان توحید جم بازدید کرد.

رییس بیمارستان توحید جم خبر داد: احیا قلبی آزاده دفاع مقدس پس از تلاش ۴۰ دقیقه‌ای
رییس بیمارستان توحید جم گفت: عملیات احیای آزاده دفاع مقدس، با حضور تیم احیای بیمارستان پس از ۴۰ دقیقه تلاش، موفقیت آمیز بود و بیمار از مرگ حتمی نجات پیدا کرد.

رییس بیمارستان توحید جم خبرداد: کسب رتبه برتر این بیمارستان در ترویج زایمان طبیعی در سال ۹۷/ گزارش تصویری
رییس بیمارستان توحید جم گفت: این بیمارستان به عنوان بیمارستان دوستدار مادر و کودک موفق به کسب رتبه برتر ترویج زایمان طبیعی در سال ۹۷ شده است که از ۱۴۰۰ زایمان انجام شده ۷۹۰ زایمان به صورت طبیعی صورت گرفته است.

بخش دیالیز بیمارستان توحید جم افتتاح شد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم، بخش دیالیز بیمارستان توحید جم با حضور مسئولین استانی و شهرستانی افتتاح شد.

تغییر شیوه زندگی از عوامل مهم در ایجاد بیماری‌های اسکلتی می‌باشند
پزشک متخصص ارتوپد بیمارستان توحید جم گفت: تغییر شیوه زندگی و گسترش روزافزون فناوری از عوامل مهم در ایجاد بیماری‌های اسکلتی می‌باشند.

متخصص ارتوپد بیمارستان توحید جم: انجام حرکات نرمشی گردن و شانه‌ها برای جلوگیری از آرتروز گردن مؤثر است
متخصص ارتوپد بیمارستان توحید جم عنوان داشت: با انجام یک سری از حرکات نرمشی گردن، شانه‌ها و سر می‌توان از ابتلا به آرتروز گردن جلوگیری کرد یا از شدت درد بیماری کاست.

متخصص بیماری‌های داخلی: مشکلات کوچک کلیوی امکان نارسایی کلیه‌ها را به همراه دارند
متخصص بیماری‌های داخلی بیمارستان توحید جم گفت: مشکلات کوچک کلیه‌ها در صورت بی‌توجهی و عدم مراجعه به پزشک، می‌تواند به نارسایی کلیه منجر گردد.

انحراف چشم در کودکان می‌تواند منجر به کاهش دید شود
چشم‌پزشک بیمارستان توحید جم عنوان داشت: انحراف یا لوچی چشم اگر به‌موقع درمان نشود منجر به کاهش دید یا تنبلی چشم می‌شود.

انجام حرکات نرمشی گردن و شانه‌ها برای جلوگیری از آرتروز گردن مؤثر است

تغییر رژیم غذایی، تأثیر بسزایی در درمان بیماری زانودرد دارد
متخصص ارتوپد بیمارستان توحید جم گفت: تحقیقات نشان داده است که تغییر رژیم غذایی تأثیر بسیار زیادی بر درد و درمان زانوها دارد.

ريفلاكس معده و راه‌های پیشگیری از آن
متخصص داخلی بیمارستان توحید جم گفت: ريفلاكس به معنى بازگشت اسيد معده به قسمت‌هاى فوقانى دستگاه گوارش مى‌باشد كه علايمى مانند احساس سوزش در قفسه سينه، سوزش در گلو يا طعم ترش و سوزاننده در دهان و گلو دارد.

بیماری گلومرولونفریت کلیوی و راه‌های پیشگیری از آن
پزشک متخصص داخلی بیمارستان توحید جم گفت: گلومرولونفریت نوعی بیماری کلیوی و معمولاً هردو کلیه باهم است که مشخصه آن التهاب گلومرولها، یا رگ‌های خونی کوچک در کلیه‌ها می‌باشد.

تغییر شیوه زندگی از عوامل مهم در ایجاد بیماری‌های اسکلتی می‌باشند

آب‌سیاه چشم یکى از خطرناک‌ترین انواع بیماری‌های چشم است
چشم‌پزشک بیمارستان توحید جم گفت: گلوکوم یا آب‌سیاه چشم یکى از خطرناک‌ترین انواع بیماری‌های چشم است و هیچ‌گونه علامت خاصى ندارد و فرد هنگامى متوجه بیمارى خود می‌شود که رشته‌های عصب بینایى کاملاً از بین رفته و دید به‌شدت افت پیداکرده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ۲۸ میلیارد ریال در قالب طرح تحول سلامت به بیمارستان جم پرداخت شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: از آغاز اجرای طرح تحول تاکنون ۲۸ میلیارد ریال بابت بسته ماندگاری پزشک در قالب تعهدات طرح به بیمارستان پرداخت‌شده است

انحراف چشم یکى از شایع‌ترین مشکلات به‌خصوص در کودکان است
چشم‌پزشک بیمارستان توحید جم گفت: استرابیسم یا لوچی چشم یکى از شایع‌ترین مشکلات چشم به‌خصوص در کودکان است که اگر در دوران کودکى درمان نشود، به اختلال دید دائمی منجر خواهد شد.

حساس‌ترین عضو بدن در معرض تهدیدات محیطی
چشم‌پزشک بیمارستان توحید جم گفت: چشم حساس‌ترین عضو بدن است که در معرض تهدیدات محیطی فراوانی است.