بیمارستان.قلب

پرستاران نمونه مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر تجلیل شدند/گزارش تصویری
در آیینی هم‌زمان با روز پرستار از پرستاران نمونه مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر تقدیر شد.

7 فروردين 1398
مدیر داخلی مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر: مراجعه بیش از 100 نفر به اورژانس این بیمارستان از ابتدای سال‌جاری تاکنون
مدیر داخلی مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد 149 نفر به اورژانس بیمارستان مراجعه کرده‌اند.

در مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر صورت گرفت؛ رگ برداری از پا به روش آندوسکوپی
برای اولین بار رگ برداری از پابه روش آندوسکوپی جهت پیوند عروق در جراحی عمل قلب باز در مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر صورت گرفت.

قائم مقام و معاون درمان مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر: انجام اعمال جراحی قلب باز بر اساس نظر پزشک فوق تخصص قلب
قائم مقام و معاون درمان مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر گفت: برنامه نوبت دهی و انجام اعمال جراحی قلب باز برای بیماران بر اساس نظر پزشک فوق تخصص جراحی قلب بزرگسالان مرکز قلب بوشهر صورت می‌گیرد.

تقدیر از پزشکان مراکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس و قلب بوشهر/گزارش تصویری
سرپرست مراکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس و قلب بوشهر با حضور در جمع پزشکان و کادر درمانی بیمارستان ضمن تبریک روز پزشک و عید قربان از زحمات آنان تقدیر کرد.

معاون درمان وزیر بهداشت از مراکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس و قلب بوشهر بازدید کرد/ گزارش تصویری
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و هیأت همراه از مراکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس و قلب بوشهر بازدید کردند.

۱۸۰عمل جراحی از ابتدای سال ۹۷ در اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر انجام شده است
از ابتدای سال ۹۷ تاکنون ۱۸۰عمل جراحی در اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر انجام شده است.

بازدید سرزده عضو هیأت امنا دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستان آموزشی درمانی قلب بوشهر
در روز عید سعید فطر نماینده مردم شریف شهرستان‌های دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی و عضو هیأت امنا دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستان تخصصی قلب بوشهر بازدید کرد.

به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی از پرسنل بخش آزمایشگاه بیمارستان قلب بوشهر تقدیر شد
قائم مقام مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی از پرسنل بخش آزمایشگاه بیمارستان قلب بوشهر تجلیل کرد.

2 فروردين 1397
در ادامه بازدیدهای نوروزی اتفاق افتاد: بازدید معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی قلب/ گزارش تصویری
در ادامه بازدیدهای نوروزی، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی قلب، بخش همودیالیز و بخش اعصاب و روان بیمارستان شهدای خلیج فارس بازدید کردند.

1 فروردين 1397
قائم مقام مرکز آموزشی درمانی قلب سال تحویل را در کنار کارکنان این بیمارستان جشن گرفت/ گزارش تصویری
قائم مقام مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر سال تحویل ۱۳۹۷ را در کنار پرسنل این بیمارستان جشن گرفت .

به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن؛ بانوان پرسنل بیمارستان تخصصی قلب بوشهر تجلیل شدند/ گزارش تصویری
به مناسبت تولد حضرت زهرا (س) و روز زن مسئولین بیمارستان تخصصی قلب بوشهر با اهدا گل و شیرینی از بانوان پرسنل بخش اداری و درمانی این بیمارستان تجلیل کردند.

جراحی قلب کودکان در آینده نزدیک در مرکز آموزشی قلب بوشهر انجام می‌شود
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر گفت: با جذب پزشک فوق تخصص جراحی قلب کودکان و آماده شدن زیرساخت‌های لازم جراحی قلب کودکان به‌زودی در استان بوشهر انجام می‌شود.

به مناسبت روز پرستار؛ پرستاران بیمارستان فوق تخصصی قلب بوشهر تجلیل شدند/ گزارش تصویری
جمعی از مسئولین شهرستان بوشهر با حضور در بیمارستان فوق تخصصی قلب، از پرستاران این بیمارستان با اهدای شاخه گل و لوح تقدیر تجلیل کردند.

به مناسبت روز پزشک؛ جشن روز پزشک در بیمارستان تخصصی قلب بوشهر برگزار شد
مراسم جشنی به مناسبت گرامیداشت زادروز شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا حکیم نامی و پرآوازه ایران و روز پزشک در بیمارستان تخصصی قلب بوشهر برگزار شد.

در فضای روحانی و معنوی: خادمان حرم مطهر رضوی فضای بیمارستان تخصصی قلب بوشهر را عطرآگین کردند
همزمان با میلاد هشتمین امام شیعیان، خادمان حرم مطهر رضوی فضای بیمارستان تخصصی قلب بوشهر را عطرآگین کردند.

قرار گرفتن بیمارستان قلب در جمع برترین هموویژولانس استان بوشهر
در سمینار هموویژیلانس، بیمارستان قلب بوشهر به‌عنوان بیمارستان برتر هموویژیلانس استان بوشهر معرفی و تجلیل شد.

ترميم سوراخ ديواره بين بطني بعد از سكته قلبي براي اولين بار در استان
سوراخ بين بطني بعد از سكته قلبي(POST MI VSDسه سانتيمتري) بعد از سكته وسيع قلبي ايجاد ميگردد.

8 تير 1395
حضور نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در بیمارستان قلب/ گزارش تصویری
نماینده مردم بوشهر، گناوه، دیلم و خارگ در مجلس شورای اسلامی با حضور در بیمارستان قلب بوشهر از بیماران این بیمارستان عیادت کرد.

5 تير 1395
گامی دیگر در خودکفایی نیازهای درمانی قلب و عروق استان تعویض دریچه آئورت بدون عمل جراحی قلب برای اولین بار در استان بوشهر
متخصص قلب و فوق تخصص اینترونشنال گفت: عمل تعویض دریچه آئورت قلب به روش غیرتهاجمی و با موفقیت کامل صورت گرفت و با انجام این عمل گامی دیگر به‌سوی خودکفایی نیازهای درمانی در حوزه قلب و عروق استان بوشهر برداشته‌شد.

کسب مقام قهرمانی تیم فوتسال بیمارستان قلب دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
تیم فوتسال کارمندان مرد بیمارستان قلب دانشگاه علوم پزشکی بوشهر قهرمان مسابقات فوتسال جام رمضان کارمندان بوشهر شد.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه بوشهر: در حوزه بهداشت و درمان استان تحولات خوبی رخ داده است
نماینده ولی فقیه و امام جمعه بوشهر گفت: در حوزه بهداشت و درمان استان بوشهر تحولات خوبی انجام شده اما هنوز نیاز به تغییرات زیادی در این حوزه است.