تجهیزات

عمل به وصیت جوان کنگانی با اهدای 700 میلیون ریال تجهیزات درمانی
رییس بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان گفت: با خریداری و استقرار تجهیزات درمانی به ارزش 700 میلیون ریال وصیت جوان کنگانی عملی شد.

در راستای ارائه خدمات باکیفیت به شهروندان؛ تجهیزات پیشرفته جدید برای بخش فوق تخصصی گوارش در بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر خریداری شد
رییس مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر گفت در راستای ارائه خدمات باکیفیت بیشتر به شهروندان مجموعه کامل و پیشرفته شامل ویدئو آندوسکوپی، کولونوسکوپی و گاستروسکوپی برای مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر خریداری شد.

25 فروردين 1398
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تجهیزات تشخیصی و تحقیقاتی پیشرفته با مشارکت و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تهیه و تأمین می شود
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تجهیزات تشخیصی و تحقیقاتی پیشرفته با حمایت و مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تهیه و تأمین می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: هیچ‌گونه کمبود دارو، سرم و تجهیزات پزشکی ضروری نداریم
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در حال حاضر ما هیچ‌گونه کمبودی در زمینه دارو، سرم و تجهیزات پزشکی ضروری نداریم.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بسیاری از تجهیزات فاز دوم بیمارستان اهرم خریداری شده و آماده تحویل است
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بسیاری از تجهیزات لازم و مورد نیاز برای تکمیل و راه‌اندازی فاز دوم بیمارستان امام حسین (ع) اهرم خریداری‌شده و آماده تحویل است.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: نیرو و تجهیزات بهداشت و درمان در مناطق قابل‌دسترس برای عموم مردم متمرکز می‌شود
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تجمیع و تمرکز نیروی انسانی و تجهیزات حوزه سلامت در مکان‌های مناسب و قابل‌دسترس برای عموم مردم، سیاست این وزارتخانه است.

20 فروردين 1397
در راستای بهبود خدمات تشخیصی درمانی؛ 5 دستگاه جدید سونوگرافی و اکوکاردیوگرافی در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر راه‌اندازی شد
مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در راستای بهبود خدمات تشخیصی درمانی 5دستگاه سونوگرافی و اکوکاردیوگرافی در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر راه‌اندازی شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان: تجهیزات درمانی ویژه شرایط بحرانی در تنگستان تأمین می‌شود
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: تجهیزات درمانی ویژه شرایط بحرانی در تنگستان تأمین می‌شود.

رییس بیمارستان دیر مطرح کرد: استقرار تجهیزات مدرن در بیمارستان دیر/ نیروهای متخصص جذب می‌شود
رییس بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر از تلاش برای جذب نیروهای متخصص در این بیمارستان خبر داد و گفت: دستگاه‌ها و تجهیزات مدرن در بیمارستان دیر استقرار یافت.

دستان پرمهر و بابرکت نیکوکاران دیلمی باز شکوفه داد؛ اهدای دو دستگاه تجهیزات پزشکی به بیمارستان
مدیر داخلی بیمارستان بقیه‌الله الاعظم (عج) دیلم گفت: یک گروه خیر و نیکوکار به نام دریادل دو دستگاه تجهیزات پزشکی که شامل اسلیت لمپ (مخصوص چشم‌پزشکی) و ونتیلاتور نوزادان (جهت نوزادانی که مشکل تنفسی داشته باشند) خریداری و به بیمارستان بقیه‌الله الاعظم (عج) د ...

ورود تجهیزات بیمارستانی به شهرستان دشتی
دو کانتینر حاوی تجهیزات بیمارستانی به شهرستان دشتی وارد شد.