ترافیک

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان کرد: لزوم بررسی نقاط حادثه‌خیز در راه‌های درون و برون‌شهری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: سوانح و حوادث به‌ویژه حوادث ترافیکی از اصلی‌ترین عوامل مرگ و ناتوانی در ایران محسوب می‌شوند؛ بر همین اساس بررسی نقاط حادثه‌خیز در راه‌های درون و برون‌شهری ضروری است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم: سوانح ترافیکی به عنوان یکی ازعوامل مهم و تهدید کننده زندگی انسان‌ها درآمده است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: سوانح و حوادث به ویژه سوانح ترافیکی به عنوان یکی از عوامل مهم و تهدیدکننده زندگی انسان‌ها درآمده است.

کاهش میزان بروز حوادث ترافیکی با افزایش سطح آگاهی جوانان
کارشناس سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس بوشهر گفت: افزایش سطح آگاهی جوانان در خصوص توجه به قوانین و مقررات رانندگی باعث کاهش میزان بروز حوادث ترافیکی می‌شود.

مرگ به علت حوادث ترافیکی در دیّر دو برابر شده است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر از دو برابر شدن مرگ‌ومیر به علت حوادث ترافیکی طی سال گذشته در این شهرستان خبر داد.

همایش ترافیک و سلامت در گناوه برگزار شد
همایش ترافیک و سلامت روز در دبستان رضوان در گناوه برگزار شد.

18 فروردين 1395
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم خبر داد: افزایش 57 درصدی حوادث ترافیکی در ایام نوروز 95 در شهرستان جم
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم از افزایش 57 درصدی حوادث ترافیکی شهرستان جم در ایام نوروز 95 خبر داد.