تکریم.معارفه

سرپرست جدید بیمارستان شهید گنجی برازجان معارفه شد
آیین تکریم و معارفه سرپرست جدید بیمارستان شهید گنجی برازجان با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مسئولین استانی و شهرستانی در سالن اجتماعات این بیمارستان برگزار و دکتر زهره بجلی به عنوان سرپرست جدید بیمارستان شهید گنجی برازجان معرفی شد.

سرپرست جدید بیمارستان بقیه‌الله دیلم معرفی شد
سرپرست جدید بیمارستان بقیه‌الله دیلم با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر و مسئولین شهرستان دیلم معرفی شد.

آیین تکریم و معارفه مدیر تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
آیین تکریم و معارفه مدیر تعالی و کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سالن اجلاس پردیس دانشگاه برگزار شد.

تحولات مدیریتی زمینه ساز پویایی و بالندگی هر مجموعه است
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در آیین تکریم و معارفه روسای شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: تغییر لازمه هر سیستم و مجموعه‌ای است و باید در هر مقطع زمانی موجب پویایی و بالندگی آن مجموعه ‌شود.

درشهرستان تنگستان برگزارشد: مراسم تکریم ومعارفه رییس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تنگستان مراسم تکریم ومعارفه رییس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم با حضور مسئولین استانی وشهرستانی درسالن اجتماعات این شبکه برگزارشد.

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اهتمام جدی به اقامه نماز دارد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از جمله دستگاه اجرایی درسطح استان است که اهتمام جدی در برپایی و اقامه نماز دارد.

یکی از شاخصه‌های جامعه اسلامی توجه به اقامه نماز است
مسؤول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: یکی از شاخصه‌های جامعه اسلامی توجه به اقامه نماز است که جایگاه مساجد، مراکز علمی و فرهنگی و دانشگاه‌ها در این زمینه بسیار ممتاز است.

مجموعه فرهنگی دانشگاه باید تولید فکر واندیشه کند
قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مجموعه فرهنگی دانشگاه باید تولید فکر و اندیشه کند تا تا منجر به ارتقای شاخص‌های فرهنگی شود.