جزیره.خارگ

ارتقای زیرساخت‌های بهداشتی درمانی جزیره قهرمان خارگ با بهره‌برداری از ۲ طرح بهداشتی درمانی
با بهره‌برداری از مرکز جامع خدمات سلامت و مرکز خدمات سلامت دهان و دندان در جزیره قهرمان خارگ زیرساخت‌های بهداشتی درمانی این جزیره ارتقاء یافت.

فرماندار بوشهر: آب، فاضلاب و تردد به جزیره خارگ از مشکلات شهرستان بوشهر است
فرماندار شهرستان بوشهر گفت: معضل آب، فاضلاب و تردد به جزیره خارگ از مشکلات شهرستان بوشهر است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: صنعت نفت مشارکت بیشتری در حوزه سلامت استان بوشهر داشته باشد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بایستی صنعت نفت مشارکت بیشتری در حوزه سلامت استان بوشهر داشته باشد.

اورژانس دریایی جزیره خارگ راه‌اندازی می‌شود
مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر از راه‌اندازی اورژانس دریایی جزیره خارگ خبر داد.

سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت جزیره خارگ: زیرساخت‌های بهداشت و درمان خارگ توسعه می‌یابد
سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت جزیره خارگ گفت: زیرساخت‌های بهداشت و درمان خارگ توسعه می‌یابد.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر: بیماران خارگی با اورژانس هوایی به بوشهر منتقل شدند
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر گفت: دو بیمار از جزیره خارگ با اورژانس هوایی به بوشهر منتقل شدند.

آغاز عملیات اجرایی دو پروژه بهداشتی و درمانی در جزیره خارگ
با حضور فرماندار و معاون عمرانی فرمانداری شهرستان بوشهر و مسئولین محلی جزیره خارگ عملیات اجرایی مرکز خدمات جامع سلامت شهری خارگ و کلینیک دهان و دندان خارگ آغاز شد.

در راستای خودمراقبتی و تحرک بدنی مسابقه دوچرخه‌سواری در خارگ برگزار شد
در راستای خودمراقبتی و تحرک بدنی مرکز خدمات جامع سلامت خارگ در هفته دولت مسابقه دوچرخه‌سواری برگزار کرد.