جشنواره.قرآن

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: توسعه مبانی قرآن و عترت عامل بالندگی و پویایی دانشگاه است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: توسعه مبانی قرآن و عترت عامل بالندگی و پویایی دانشگاه است.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت درخشش دانشگاه در جشنواره سراسری قرآن و عترت
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر درخشش دانشگاه را در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت (ع) به برگزیدگان جشنواره و جامعه دانشگاهی استان تبریک گفت.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: کسب ۹ مقام برتر توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از کسب ۹ مقام برتر این دانشگاه، در بخش‌های مختلف بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.

حافظ قرآن کریم و دانشجوی رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: قرآن درباره تمامی مواردی که در دنیا نیازمندیم، سخن گفته است
حافظ کل قرآن کریم و دانشجوی رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: قرآن کریم درباره تمامی مواردی که در دنیا نیازمندیم، سخن گفته است.

مدیر امور فرهنگی و فوق‌برنامه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: کاروان قرآنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بزرگ‌ترین رخداد قرآنی وزارت بهداشت خوش درخشیدند
مدیر امور فرهنگی و فوق‌برنامه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: کاروان قرآنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت خوش درخشیدند و حایز ۹ رتبه کشوری شدند.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پی موفقیت دانشگاه در جشنواره قرآن و عترت
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پی موفقیت دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پیامی این موفقیت را تبریک گفت.

آزمون کشوری بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
مسئول اجرایی آزمون معارف قرآنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: آزمون کشوری بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در رشته‌های معارف قرآنی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

18 فروردين 1397
دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: جشنواره قرآن و عترت، دریچه‌ای برای انس بیشتر با معارف ناب قرآن و اهل‌بیت (ع) است
دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: جشنواره قران و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، باهدف ایجاد انس بیشتر دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی سطح کشور با معارف ناب قرآن و عترت برگزار می‌شود.

آزمون بخش کتبی مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
آزمون بخش کتبی مرحله دانشگاهی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، یکشنبه 15 اسفندماه در هفت حوزه امتحانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

استقبال گسترده از جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ بوشهر در ردیف 10 دانشگاه برتر کشور
با استقبال گسترده کارکنان، دانشجویان و استادان برای حضور در بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر رتبه نهم کشوری را به خود اختصاص داد.

مهلت ثبت‌نام در جشنواره قرآن و عترت تمدید شد
مهلت ثبت‌نام در بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت تا 5 اسفندماه امسال تمدید شد.