جشن.پرستار

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر: اسوه صبر و استقامت نهضت عاشورای حسینی در فرهنگ پرستاران متبلور است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: فرهنگ خدمت به همنوعان حضرت زینب (س)؛ اسوه صبر و استقامت نهضت عاشورای حسینی در فرهنگ پرستاران متبلور است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پرستاری به معنای ایثار، آرامش، کمک بی ادعا به همنوع است/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: همه ما وقتی واژه پرستار را می‌شنویم بی‌اختیار کلماتی مثل ایثار، آرامش، کمک بی‌ادعا به همنوع و تلاش برای سلامتی بیمار در ذهنمان نقش می‌بندد.

سرپرست دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مطالبات معوقه پرستاران پرداخت خواهد شد/ گزارش تصویری
سرپرست دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به پیگیری‌های معاونت پرستاری وزارت بهداشت و بر اساس قول مساعد دکتر نمکی سرپرست وزارت بهداشت مطالبات معوقه پرستاران پرداخت خواهد شد.