جهاد.دانشگاهی

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی و جهاد دانشگاهی استان بوشهر امضا شد
تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی و جهاد دانشگاهی استان در نشست مشترک رییس دانشگاه علوم پزشکی با رییس جهاد دانشگاهی به امضا رسید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبرداد: دومین مرکز زخم در استان بوشهر راه اندازی خواهد شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دومین مرکز زخم در استان بوشهر در آینده‌ای نزدیک راه‌اندازی خواهد شد که به نحو چشمگیری به بیماران دارای زخم از جمله زخم پای بیماران دیابتی کمک شایانی خواهد کرد.

با افتتاح بانک سلول‌های بنیادی خون‌بند ناف؛ استان بوشهر در ذخیره سلول‌های بنیادی خون‌بند ناف از استان همسایه بی‌نیاز شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: با افتتاح بانک سلول‌های بنیادی خون بند ناف در استان بوشهر مردم برای ذخیره سلول‌های بنیادی خون بند ناف از استان‌های همسایه بی‌نیاز شدند.

طب جنوب دومین نشریه معتبر علمی پژوهشی کشور شد
مجله علمی پژوهشی طب جنوب دومین نشریه برتر نمایه شده در پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی در گروه تخصصی پزشکی شد.