حجت‌الاسلام.محمود.عبدالهی

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: لزوم ترویج سبک زندگی سالم در جامعه/ افزایش چشمگیر تخت‌های بیمارستانی استان بوشهر از آغاز طرح تحول سلامت
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی خدمات بهداشتی درمانی بوشهر گفت: ترویج سبک زندگی سالم در جامعه لازم و ضروری است.

مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران: رویکرد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تکریم و ترویج فرهنگ جهاد و شهادت است
مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران گفت: رویکرد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، تکریم و ترویج فرهنگ جهاد و شهادت است.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی: خدمت به خانواده‌های معظم شهدا توفیق الهی است/ گزارش تصویری
قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در برنامه‌ریزی گفت: خانواده‌های معظم شهدا سرمایه‌های ارزشمندی برای جامعه هستند و خدمت به آنان توفیق الهی است.

رئیس واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: فرهنگ‌سازی اهدا عضو در بوشهر جای کار دارد / ۱۴۰ نفر در شهرستان بوشهر عضو پیوندی گرفتند / گزارش تصویری
رئیس واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در خصوص فرهنگ‌سازی اهدای عضو در بوشهر کارهایی صورت گرفته ولی ترویج بیشتر این کار خداپسندانه جای کار بیشتری دارد.

دیدار با خانواده‌های شهدا، جانبازان و آزادگان در شهرستان عسلویه
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه به همراه مشاور رییس و مسئول هماهنگی امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، مسئول امور هماهنگی امور مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه با خانواده‌های شهدا، جانبازان و آزادگان شهرستان عسلویه دیدار و گفت‌وگو کردند و از نزدی ...

فرماندار شهرستان دیلم: باید از ظرفیت‌های خیرین سلامت برای ارتقای شاخص‌های بهداشتی و درمانی استفاده کنیم
فرماندار شهرستان دیلم گفت: باید از ظرفیت‌های خیرین سلامت برای ارتقای شاخص‌های بهداشتی و درمانی استفاده کنیم.

توسط امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر انجام گرفت: دیدار با خانواده آزادگان و جانبازان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان
امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور در شهرستان دشتستان با خانواده آزادگان و جانبازان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان دیدار و طی مراسمی از آن‌ها تجلیل به عمل آورد.

مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: دیدار با ایثارگران و خانواده معظم شهدا باعث تقویت روحیه جهادی و انقلابی می‌شود
مشاور رییس دانشگاه و مسئول هماهنگی امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: جانبازان، ایثارگران و خانواده معظم شهدا کاری بزرگ انجام داده و دیدار با آنان باعث تقویت روحیه جهادی و انقلابی می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: خانواده‌های شهدا پرچم‌داران راستین عرصه‌های معرفت هستند/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: خانواده شهدا به‌عنوان طلایه‌داران و پرچم‌داران راستین عرصه‌های عشق و معرفت هستند.

با افتتاح ساختمان اورژانس 115 توسط خیر نیکوکار؛ برگی دیگر از دفتر زرین خدمات خیرین سلامت در شهرستان گناوه ورق خورد/ گزارش تصویری
طرح خیر ساز ساختمان اورژانس 115 شهرستان گناوه با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر و شهرستان گناوه افتتاح شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: خدمات نوین سلامت به سالمندان ارایه می‌شود
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: خدمات نوین سلامت سالمندی از اولویت برنامه تحول نظام سلامت است که در این راستا خدمات نوین سلامت به سالمندان ارایه می‌شود.

دیدار با خانواده دو تن از ایثارگران شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم
با حضور مسئول هماهنگی امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و فرمانده سپاه شهرستان دیلم از دو تن از ایثارگران کارمند شبکه بهداشت و درمان دیلم تجلیل شد.

در نشست موسسه خیرین بیمارستان کنگان تأکید شد: هدف موسسه خیرین بیمارستانی کم کردن مشکلات بیماران نیازمند است
دبیر مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: موسسه خیرین بیمارستانی حرکتی بسیار مؤثر و مفید برای کم کردن مشکلات بیماران نیازمند و افزایش امکانات و خدمات درمانی برای مراجعین است.

ورود آزادگان از غرورانگیزترین رویدادهای نظام مقدس جمهوری اسلامی بود
مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در امور ایثارگران گفت: 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی، یکی از غرورانگیزترین روزهای نظام جمهوری اسلامی بود.

جانباز دوران دفاع مقدس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم تجلیل شد
با حضور مسئولین استانی و شهرستانی از رسول اهرمی حقیقی جانباز هشت سال دفاع مقدس شاغل در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم تجلیل شد.

موسسه خیریه در بیمارستان‌های گناوه راه‌اندازی می‌شود
دبیر مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: بر اساس سیاست وزارت بهداشت در جوار هر بیمارستان این استان یک موسسه خیریه سلامت بیمارستانی ایجاد می‌شود.

رییس شبکه بهداشت کنگان خبر داد: زمین برای احداث خانه بهداشت در روستای شیرینو اهدا شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان از اهدای یک قطعه زمین برای ساخت خانه بهداشت در روستای شیرینو خبر داد.

حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در منزل جانباز مدافع حرم
تعدادی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور در منزل جانباز مدافع حرم، مسعود محمدی از وی عیادت کردند.

تجلیل از خانواده اهداکننده اعضای نوجوان مرگ مغزی در شهرستان دشتی
از خانواده اهداکننده اعضای نوجوان مرگ مغزی در شهرستان دشتی تجلیل شد.

شهرستان گناوه رتبه اول خیرین عرصه سلامت استان بوشهر را داراست
دبیر سازمان های مردم نهاد وخیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: شهرستان گناوه در امر ساخت فضاهای بهداشتی در میان شهرستان‌های این استان از سوی خیرین رتبه اول را به خود اختصاص داده است.

28 تير 1395
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: رفتار شهدا باید برای مسئولین، کارمندان و مردم الگو باشد/ گزارش تصویری
قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: رفتار شهدا باید الگویی برای مسئولین، کارمندان و مردم باشد و شهدا را الگوی رفتاری خود برای ارایه خدمات به مردم قرار دهیم.

مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در امور ایثارگران : خانواده معظم شهدا گنجینه ارزشمند جامعه اند
مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در امور ایثارگران گفت : شهدا ، جانبازان و خانواده معظم آنها گنجینه‌های ارزشمند جامعه ما هستند که باید مورد تکریم و تجلیل قرار گیرند .